PROVOCAREA ADIDAS: TU DE CE IUBEȘTI SĂ ALERGI? WHYIRUNROMANIA

14 martie 2016

Fiecare sportiv are obiective și motivații diferite care îi determină să alerge, de aceea adidas îi invită pe toți alergătorii, amatori sau profesioniști, să-și împărtășească povestea sub egida hashtagului #WhyIRunRomania. Pe 19 mai, adidas va premia poveștile și imaginile care surprind cel mai bine pasiunea pentru alergare.

Cei care doresc să intre în competiție trebuie să posteze un text pe profilul personal de Facebook sau o fotografie pe contul personal de Instagram, care să ilustreze un moment deosebit din timpul antrenamentelor. Postările, texte sau imagini, trebuie să surprindă instensitatea emoțiilor pe care le oferă o sesiune de alergare. Acestea trebuie însoțite de hashatgurile campaniei - #WhyIRunRomania și, optional, #WhyIRun + orașul în care se antrenează fiecare (de exemplu, #WhyIRunBucharest, WhyIRunBrasov, WhyIRunIasi).

Pe 19 mai, adidas va premia cele mai captivante povești și imagini cu câte un voucher adidas în valoare de 1000 de lei. Vor fi premiate:
- Cele mai frumoase 2 povești postate pe Facebook
- Cele mai frumoase 2 imagini postate pe Instagram

Concursul adidas #WhyIRunRomania se desfășoară în perioada 7 martie 2016 - 16 mai 2016 (ora 12.00), iar câștigătorii vor fi anunțați pe data de 19 mai. Toate detaliile acestei campanii pot fi găsite în regulamentul concursului, accesând platforma de știri adidas.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram