Profita de promotia Electrolux si Finish si vei reduce costurile curatarii veselei cu pana la 33

1 decembrie 2014

Stiai ca pentru spalarea manuala a veselei se consuma aproximativ 103 L de apa, pe cand cu ajutorul masinilor de spalat vase de la Electrolux poti curata aceeasi cantitate de vesela cu doar 11 litri? Pentru a avea cele mai bune rezultate, pe langa beneficiile pe care ti le aduce o masina de spalat vase de la Electrolux, poti profita de promotia Electrolux si Finish desfasurata pana la finalul anului.

In magazinele Altex si MediaGalaxy, pentru orice masina de spalat vase Electrolux achizitionata pana la finalul anului, primesti o reducere de pana la 400 de lei si un set pentru curatarea vaselor de la Finish. Setul contine 10 tablete All in 1 care igienizeaza eficient vesela, indiferent de cat de murdara este, o solutie Finish 250 ml pentru clatirea vaselor si o solutie Finish 250 ml pentru curatarea masinii de spalat, care elimina depunerile de grasime si de calcar. Astfel, te poti asigura atat de cele mai reduse costuri, cat si de cel mai bun tratament pentru vesela ta si masina ta de spalat vase.

Conform unui studiu efectuat in cadrul Universitatii din Bonn, Germania*, pentru 12 seturi de vesela, pe langa cei 103 litri consumati in timpul spalarii manuale, energia folosita se ridica la aproximativ 2.5 kWh, cantitatea de detergent la 21 de ml si timpul alocat activitatii la aproximativ 79 de minute. Toti acesti parametri scad considerabil in momentul utilizarii unei masini de spalat vase Electrolux: doar 11 litri de apa consumati, 0.85 kWh, o tableta Finish All in 1 si doar 9 minute pentru incarcarea si descarcarea vaselor.

In functie de cantitatea de vase pe care o speli in mod obisnuit, poti alege dintre o masina compacta, de 6 seturi, care este doar un pic mai mare decat un cuptor cu microunde, una de 9 seturi, 13 sau 15 seturi. Pentru o incadrare perfecta in stilul bucatariei tale, poti opta pentru o masina incorporabila sau una independenta. Daca alegi un model independent, el poate fi de culoare alba, neagra, argintie sau chiar rosie, in cazul celui compact.

Masinile de spalat vase de la Electrolux sunt dotate cu sisteme multiple de pulverizare a apei pentru o curatare perfecta, dar si cu sisteme inovatoare de sustinere a veselei, pentru o protectie sporita si o igienizare impecabila. Suportul de cauciuc SoftSpikes® si sistemul de prindere pentru pahare SoftGrip® au fost concepute pentru ingrijirea in siguranta a celor mai delicate articole din sticla.

Datorita programelor variate de spalare, masinile de spalat vase de la Electrolux se vor adapta perfect necesitatilor tale, intotdeauna cu cel mai mic consum de energie. Printre aceste programe se numara Start Intarziat, Auto, My Favourite, Program Pahare sau Program Scurt.

Profita de promotia Electrolux – Finish si vino in magazinele Altex si MediaGalaxy pana la finalul anului pentru a alege cea mai eficienta spalare si o economie substantiala la fiecare proces de igienizare a vaselor tale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram