Experiente culinare cu program prelungit in AFI Palace Ploiesti

24 noiembrie 2014

Programul restaurantelor din AFI Palace Ploiesti se va prelungi vinerea si sambata pana la 4 dimineata. Astfel, ploiestenii se vor putea bucura de experiente culinare delicioase chiar si in toiul noptii, in atmosfera calda din AFI Palace Ploiesti.
„Odata cu inceperea sezonului rece, AFI Palace Ploiesti devine optiunea perfecta de petrecere a timpului liber cu prietenii si familia, intr-un ambient placut si primitor, atat in timpul zilei, cat si noaptea. Am fost placut impresionati de cat de bine au primit ploiestenii conceptul Zappa Club & Lounge, si de aceea am dorit sa le multumim prin oferirea unor optiuni in zona de food court de care sa se bucure dupa serile de concerte si spectacole din Zappa”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Malls Division.
Pentru experiente culinare cat mai variate, AFI Palace Ploiesti strange laolalta in zona de food court restaurante cu specific diferit. Recent inaugurat este Burger Box, care ofera vizitatorilor centrului comercial o gama ampla de burgeri, preparati dupa bunul plac si imaginatia clientilor, cu cele mai calitative ingrediente. Burger Box din AFI Palace Ploiesti este prima locatie deschisa in judetul Prahova si a doua din Romania.
Restaurantele care si-au anuntat prelungirea programului pana la orele 4 dimineata in zilele de vineri si sambata sunt KFC, McDonald’s, Burger Box, Pizza Bonita, Al Wady, Salad Box, Mado si Chopstix.
Pe langa experientele culinare, in perioada urmatoare, AFI Palace Ploiesti ii asteapta pe ploiesteni cu zeci de surprize si oferte, special concepute pentru perioada sarbatorilor. Atmosfera festiva deja s-a instalat in centrul comercial, dovada fiind numarul record de vizitatori inregistrat weekendul trecut, cand aproximativ 1 din 4 ploiesteni au trecut pragul centrului comercial pentru a descoperi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi.
Pentru a urmari noutatile AFI Palace Ploiesti, puteti accesa pagina de web sau pagina oficiala de Facebook, AFIPalacePloiesti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram