Cosurile Cadou: o modalitate excelenta de a motiva suplimentar angajatii

22 iulie 2016
Autor:
Content SEO

Oricine poate arunca o privire si poate observa ceea ce inseamna un cos cadou. Aceste cadouri sunt umplute pana la refuz cu ciocolata de lux, vinuri fine si prajituri si alte produse premium. Fiecare cos cadou este realizat cu multa grija pentru a fi apreciat in totalitate de catre clienti. Fie ca este vorba de un cos cu sampanie, sau doar un cos cu ciocolata, accentul se va pune intotdeauna pe impactul pe care il va avea darul in momentul primirii sale.

Cosurile cadou sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa alegeti un cadou intr-un timp scurt. De asemnea, puteti fi siguri ca aceste cosuri vor fi adorate, pentru ca tuturor le plac bunatatile.

Acest tip de cadouri sunt ideale in special pentru mediul corporate. Cosurile cadou sunt extrem de apreciate si pot ajuta la cladirea relatiilor intr-o companie. Angajatii, partenerii sau clientii pot fi recompensati pentru aportul pe care il aduc in cadrul unei companii.

Metoda aceasta de cadouri este perfecta indiferent de ocazie. Se pot oferi de sarbatori (Craciun, Paste), aniversari, aniversari ale firmei, sau doar in semn de recunostinta.

Marele avantaj al acestor cadouri, este faptul ca pot fi achizitionate online, fapt ce va scuteste de corvoada cautarii cadoului perfect.

Liderii de pe piata cosurilor cadou sunt Gift Idea. De mai bine de 6 ani, Gift Idea s-a specializat in realizarea cosurilor cadou pentru mediul corporate, reusind sa adune intr-un timp record un portofoliu vast de clienti multumiti. Livrarea cosurilor cadou se face pe tot teritoriul tarii, simplu si fara batai de cap.

Compania ofera o gama extrem de variata de cosuri cadou pentru diferite ocazii, de la cosuri cadou pentru Craciun, Paste, 1-8 Martie, cadouri premium, cosuri cu whisky, cosuri cu ciocolata, cosuri cu vin, cosuri gourmet etc.

Gift Idea este sursa ta de cosuri cadou, cadouri extraordinare impachetate intr-un mod cat mai estetic de catre mainile dibace ale operatorilor firmei.

Iata cateva dintre produsele pe care cosurile cadou Gift Idea le contin:

  • vin alb, rosu
  • cosuri traditionale romanesti (cozonaci, vin romanesc)
  • seturi cadou de ceai, praline de lux
  • whisky, sampanie
  • prajituri, cozonaci panettone
  • produse de ingrijire pentru femei
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram