Campionii de la Asesoft s au întrecut în arta gatitului la Baschetchef

9 aprilie 2015

Echipa din a cărei componenţă au făcut parte şi Levente Szijarto, Vlad Negoiţescu şi Vlad Dogaru a fost desemnată marea câştigătoare, după ce jucătorii au preparat un delicios file de peşte Dorada ‘Morarului’ cu andive trase în tigaie şi salata baby spanac cu somon fume. Însă, şi celelalte două echipe s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.
Ştefan Pot, Ivan zigeranovic şi Sasa Ocokoljic au impresionat publicul cu cotlete de miel în crustă mediteraneană, cartofi cu rozmarin, salată rucola şi roşii cherry, în timp ce Chris Cooper, Adrian Movileanu şi Andrei Ene au gătit pită Sandwich de miel şi salată grecească. Meniurile preparate cu mare grijă de cei mai buni baschetbalişti din ţară au fost jurizate de bucătarul-şef Florin Bălan şi de un fan din public, venit în număr foarte mare în Ploieşti Shopping City să îşi sustină favoriţii. La final, fanii au putut degusta preparatele bucătarilor vedetă şi s-au pozat cu campionii de la Asesoft.
Pe lângă distracţie şi o explozie de gusturi, cei prezenţi în acest weekend în Ploieşti Shopping City au avut parte şi de o adevarată sesiune de shopping, cu promoţii şi oferte, în cadrul Easter Sale Weekend. Cei care au intrat în febra cumpărăturilor de Paşte au putut alege dintre cele peste 100 de magazine găzduite de centru comercial, branduri autohtone şi internaţionale, o parte dintre acestea găsindu-se în exclusivitate în Prahova în Ploieşti Shopping City.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste cel mai mare cinematograf din afara Bucuresti-ului, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale si nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, CCC, Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram