AFI Palace Ploiesti da startul maratonului de 3 zile de shopping: Mega Lichidarea de Stoc

1 august 2014

In perioada 5-7 august, AFI Palace Ploiesti da startul campaniei „Mega lichidare de stoc”, oferind tuturor vizitatorilor discount-uri importante la articolele de primavara-vara. Astfel, timp de 3 zile, cei care doresc sa achizitioneze din magazinele favorite produsele mult visate, o pot face in aceasta perioada, beneficiind de reduceri de peste 70% si multe alte surprize.
La fiecare final de sezon, AFI Palace Ploiesti desfasoara campania „Mega lichidare de stoc” si ofera multe optiuni si avantaje in materie de shopping, avand un numar mare de magazine partenere implicate. Si in aceasta vara, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de o adevarata experienta de shopping si isi pot completa garderoba cu cele mai mici costuri. Discount-uri substantiale vor fi aplicate in cazul hainelor, articolelor de incaltaminte, accesoriilor si altor produse din AFI Palace Ploiesti.

Toate magazinele incluse in campania „Mega lichidare de stoc” vor folosi o semnalistica speciala, pentru a comunica reducerile disponibile si pentru a fi usor de reperat de catre iubitorii de shopping.

Discount-uri mari la branduri cu renume

Pasionatii de shopping isi pot alege, in cele trei zile de reduceri, tinutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon in materie de fashion. Acestia sunt invitati sa descopere articolele mult cautate in magazinele inscrise in campanie, printre care se numara: Samsonite, Salamander, Aldo, Optiplaza, Parfois, Il Passo, Kenvelo, TIMEOUT, Cora, Motivi si Cropp Town.

“Mega Lichidarea de Stoc” este o incheiere festiva a campaniei de vara Christmas in July, care, timp de o luna, a oferit vizitatorilor din AFI Palace Ploiesti o multitudine de surprize, premii, discounturi, vouchere, ateliere de creatie si concursuri. De asemenea, astazi vor avea loc un concert cu Stefan Banica Jr si un spectacol de freestyle pe gheata, iar distractia va continua si in weekend in parcul de distractii care va fi amplasat in parcare. Christmas in July a fost sarbatoarea bucuriei, a cadourilor si a momentelor frumoase petrecute alaturi de cei dragi, in AFI Palace Ploiesti, in varianta estivala.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Ploiesti puteti accesa pagina de web oficiala sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Ploiesti.

Despre AFI Palace Ploiesti
AFI Palace Ploiesti detine peste 100 de branduri renumite national si international, primul patinoar acoperit si cele mai mari piste de skateboard din judetul Prahova. In AFI Palace Ploiesti, clientii au la dispozitie Moving Express, CORA, Car Wash, Flanco, eMAG, UPC, Intersport, Raiffeisen Bank, Carturesti, JPB, Sabon, Parfois, DM, Plafar, ARSIS Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, Animax, SAMSUNG, Be in Time, Top Shop, Orange, GERMANOS, Samsonite, INMEDIO, Optinova, KULTHO, Filicori, Doelpan, Douglas, H&M, Quantum Exchange, Tailors, Optiplaza, SALON PRO, Moa, PBA, Golden Rose, Bobo Bun, VOSTOK SPIRIT, AFC GSM, Anisia, ZIMBRIA, Autograf, Perfect Nails, Eco Clean, B&B, Reserved, Jack&Jones, Musette, Evidence, Motivi, Salamander, IL PASSO, ALDO, JOLIDON, BSB, MONDEX, Yves Rocher, MADO, ROYAL CARO, Why Denis, Massini, Braiconf, Sevda, Lee Cooper, Colins, Koton, Kenvelo, CCC, NIKE, Bigotti, Promod, Noriel, Amsterdam, Golden Rose, Kendra, Just Cosmetics, TUI Travel Center, Time Out, Cropp Town, Smyk, Suvari, House si multe altele. Zona de restaurante ofera o gama larga de optiuni internationale, inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, bucataria italiana prin Pizza Dominium si Pizza Bonita, restaurantul libanez Al Wady, Potatoes & Grills, Salad Box si Betty Ice, Zappa Bistro&Bar. In ceea ce priveste partea de divertisment si petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploiesti pune la dispozitia vizitatorilor o gama larga de variante: Zappa Club & Lounge, un patinoar interior de 500 mp functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joaca pentru copii in interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1200 de locuri si 6 sali digitale performante, o zona cu console Play Station si o selectie variata de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiaza de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate in parcarea subterana.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram