Adrenalina pe HISTORY® intr un nou serial: Expeditia rechinilor

12 februarie 2015

HISTORY®, canalul factual numarul 1 din Romania¹, va lansa un nou serial pentru amatorii de adrenalina: Expeditia rechinilor. Episoadele primului sezon vor fi difuzate in fiecare zi de miercuri, la ora 21:00, incepand cu 18 februarie.
Serialul il prezinta pe Chris Fischer, explorator si pescar oceanic de frunte, incercand sa descifreze secretele celor mai letale creaturi din oceane si sa le salveze de la extinctie. Alaturi de echipa sa, Fischer isi risca viata in apele din Africa de Sud, patria Marilor Rechini Albi, pentru a strange informatii despre acestia. Ei trebuie sa gaseasca cei mai letali, si totusi periclitati, rechini, sa-i ghideze pe platforma de langa vasul lor si sa le ataseze dispozitive sofisticate de urmarire. Aceasta tehnica manuala le permite sa le puna emitatoare care furnizeaza date timp de ani de zile.
„Expeditia rechinilor” face cronica celei mai ambitioase expeditii axate pe rechini din istorie. Fischer si echpa sa si-au propus sa eticheteze 50 de rechini in 40 de zile, o misiune aproape imposibila care le va pune la incercare perseverenta in lupta cu toate obstacolele posibile. Ei sunt singurii din lume care marcheaza rechinii in acest fel: odata rechinul prins, il aduc pe o platforma submersibila de langa vapor si apoi isi risca viata sarind in apa langa rechin si ridicand platforma, ca acesta sa poata fi etichetat si studiat. Acest proces isi pune pe Fischer si pe echipa sa in mare pericol, ei fiind nevoiti sa se fereasca de rechini chiar pe „terenul” lor, dar si sa lucreze repede si eficient, pentru a-i proteja.
Prin aceasta misiune, Fischer si echipa sa urmaresc sa rezolve misterul mondial legat de locul unde rechinii albi si alte specii se aduna an de an si sa afle mai multe despre tiparele lor de migratie si reproducere.
Mai multe informatii despre seriale sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram