Sanatate si imunitate cu polenul crud de trandafir salbatic ApiLand

28 noiembrie 2015

Traim intr-o lume agitata, respiram un aer poluat, suntem mereu stresati, iar alimentatia noastra este, de cele mai multe ori, deficitara sau inadecvata. Unul dintre remediile naturale pentru toate aceste probleme ale omului modern este polenul crud. Polenul crud este deosebit de benefic pentru sanatatea noastra, caci este un aliment viu, care, fata de polenul uscat, contine lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.
Exista multe feluri de polen crud, poliflor si monoflor, insa polenul crud de trandafir salbatic ApiLand se distinge dintre ele, fiind un aliment cu totul special, cu proprietati exceptionale. Este antianemic, energizant si un excelent tonic general.
Ajuta la regenerarea florei intestinale, dinamizeaza mucoasa intestinala si regleaza tranzitul intestinal. Intre carotenoidele si lactofermentii continuti de acest tip de polen exista o sinergie puternica, al carei efect este reglarea tranzitului intestinal si prevenirea inflamatiilor colonului. De altfel, acest polen este supranumit, pe drept cuvant, ingerul pazitor al colonului si al imunitatii.
Mai mult, polenul crud de trandafir salbatic ApiLand contine minerale, care combat starile de oboseala, surmenajul fizic si psihic, aducand un flux de energie si de prospetime in organism. De asemenea, previne degenerarea neuronilor, incetineste procesul de imbatranire, scade nivelul colesterolului si limiteaza pierderile de calciu. Gratie continutului in vitamina E, carotenoide si fitosteroli, acest tip de polen suplineste nevoia crescuta de micronutrimente si antioxidanti ce survine in urma unor eforturi prelungite sau intense, protejand, in acelasi timp, tesutul muscular. Desigur, actiunea polenului este potentata si accelerata de o alimentatie bogata in fructe si legume.
Polenul crud de trandafir salbatic ApiLand este portocaliu deschis la culoare si are un gust dulce-acidulat.
Modul de administrare a acestui polen este de 1 lingurita pe zi (5 g) pentru copii si 1 lingura pe zi (15 g) pentru adulti. Se recomanda cure de minimum 7 saptamani, de doua ori pe an, toamna si primavara, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.
Polenul crud se pastreaza in congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 ºC si -18 ºC. Nu ingheata, caci contine foarte putina apa, iar acest lucru permite consumarea sa imediat dupa scoaterea din congelator.
Acest produs este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima.

Preturi: Polen crud de trandafir salbatic conventional - 28 lei (250 g), Polen crud de trandafir salbatic ecologic - 31 lei (250 g)
Produse disponibile in magazinul online ApiLand sau la telefon 0371.78.00.78.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram