O noua premiera HERBAGEN Gama cosmeticelor cu Argireline

18 noiembrie 2015

Asa cum ne-a obisnuit, brandul romanesc HERBAGEN ne rasfata cu noi produse de exceptie, unice pe piata de la noi. Este vorba despre noua gama de produse cosmetice cu Argireline: crema de zi BB Cream SPF 15 cu Argireline, serul antirid si lifting cu Argireline si crema antirid si lifting cu Argireline.
Argireline, prima hexapeptida cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie, reprezinta o substanta revolutionara, o excelenta alternativa la toxina botulinica. Actiunea acestei peptide consta in detensionarea epidermei impiedicand reaparitia contracturii instalate.
Argireline se poate aplica direct pe piele, fara a necesita sa fie injectata, si conduce, la fel precum toxina botulinica, la atenuarea ridurilor prin relaxarea musculaturii responsabile cu formarea liniilor de expresie, dar printr-o actiune mult mai blanda si fara efecte negative. Studii amanuntite au demonstrat capacitatea Argirelinei de a reduce ridurile chiar si cu 30% intr-o luna.

Noua gama oferita de HERBAGEN in premiera in Romania consta din trei produse complementare.
Crema de zi BB Cream SPF 15 cu Argireline Herbagen contine 5% Argireline, pigmenti minerali, ce ajuta la obtinerea unei acoperiri uniforme a tenului, filtre UVA-UVB, ce asigura un factor de protectie solara 15 (SPF 15), si Sunsphere, care sustin actiunea filtrelor prin efectul de refractie a luminii, diminuand in acelasi timp potentialul iritativ al acestora. Pentru relaxarea musculaturii faciale responsabile de formarea ridurilor de expresie sunt suficiente una-doua aplicari in timpul zilei, dar in cazul expunerii prelungite la lumina soarelui se recomanda aplicarea cremei la intervale de 3-4 ore.
Serul antirid si lifting cu Argireline Herbagen este un produs complex format din 10% Argireline (cu efect antirid si lifting), colagen marin, care creste elasticitatea si hidrateaza tesutul, si extract de castan, ce are rolul de a stimula microcirculatia din jurul ochilor, diminuand cearcanele. Cu numai doua aplicari pe zi, intr-o saptamana, aspectul tenului este vizibil intinerit si relaxat, iar ridurile, puternic diminuate.
Crema antirid si lifting cu Argireline Herbagen combina efectele relaxante, antirid si lifting, ale revolutionarei hexapeptide Argireline, prezenta in concentratie de 5%, cu efectele deja bine cunoscute ale colagenului marin, ale uleiurilor de zmeura, jojoba si macadamia, ce sustin actiunea benefica a peptidei prin cresterea elasticitatii pielii, prin hidratare si prin protectia impotriva radicalilor liberi. Cu doar doua aplicari pe zi, se obtine o diminuare vizibila a ridurilor, un ten intinerit si relaxat, cu o noua stralucire si o elasticitate sporita.
Asa cum ne-a obisnuit deja, HERBAGEN ne surprinde acum cu aceasta noua premiera. Sunt produse revolutionare, cu o eficacitate dovedita prin teste clinice. Argireline reprezinta un nou produs recomandat de tot mai multi specialisti in locul toxinei botulinice, fara a necesita injectarea acestei substante, cat si datorita absentei riscurilor si efectelor negative. Iata de ce noua gama de produse HERBAGEN este atat de valoroasa si trebuie neaparat incercata.

Preturi:
Crema de zi BB Cream SPF 15 cu Argireline Herbagen - 43 lei (30 ml)
Ser antirid si lifting cu Argireline Herbagen - 58 lei (30 ml)
Crema antirid si lifting cu Argireline Herbagen - 43 lei (50 ml)

Produsele sunt disponibile in magazinul online Herbagen, in magazinul propriu (Calea Victoriei, nr. 26, Sector 3, Bucuresti), precum si in magazinele partenere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram