Komoder ofera fotolii cu masaj ideale pentru corporate wellness

20 aprilie 2016

Din ce in ce mai multe companii din Romania au inceput sa acorde o atentie sporita confortului angajatilor. Gandindu-se la faptul ca un salariat multumit este mai eficient si da randament, firmele doteaza spatiile de relaxare cu fotolii cu masaj, o miscare ce aduce castiguri de ambele parti.

In timpul orelor de lucru la birou, pozitia multor persoane este incorecta, fapt ce duce la disconfort fizic si, in timp, la degradarea starii generale de sanatate. De aceea, beneficiile unor scaune masaj se resimt imediat asupra starii fizice si psihice a oamenilor din interiorul birourilor.

Komoder este un aliat de nadejde pentru companiile interesate de corporate wellness, punand la dispozitie o gama variata de fotolii masaj, in functie de nevoi sau buget. Pentru ca isi doresc sa ofere cele mai bune servicii, specialistii Komoder se dedica total excelentei in masaj si vin in intampinarea clientilor cu modele ce au programe pentru relaxarea zonei umerilor, a sezutului, a spatelui, a zonei cervicale si a gatului. Un fotoliu masaj poate ajuta la eliminarea tensiunii din corp, astfel incat pauza de masaj poate deveni momentul favorit al zilei pentru un angajat. De asemenea, pe site-ul Komoder sunt disponibile scaune masaj dotate cu programe de ameliorare a durerilor de spate si de imbunatatire a circulatiei sau a posturii corpului.

Cercetarile in domeniu arata ca dupa folosirea unui fotoliu de masaj, 47% din angajati au raportat o scadere a starii de somnolenta si stres din timpul zilei, iar 67% au declarat ca se simt mai odihniti.

La ora actuala, cei care se bucura cel mai mult de aceste beneficii sunt angajatii din domeniul IT, dar cifrele privind productivitatea muncii conving din ce in ce mai multi manageri preocupati de moralul si rezultatele angajatilor sa aleaga fotolii de masaj ca recompensa pentru acestia.

Pentru mai multe informatii pe tema wellness-ului corporatist vizitati site-ul oficial al companiei Komoder.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram