Intalnire cu ApiLand la TMA Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare

23 februarie 2016

In perioada 25-28 februarie 2016, la Romexpo, in cadrul TMA - Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare - aveti intalnire cu ApiLand. Veti putea sa va bucurati la standul ApiLand de o degustare cu produse apicole dulci si sanatoase, apicole de calitate, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, sa aflati pentru ce sunt indicate si cum va pot ajuta laptisorul de matca pur si crud, polenul crud, mierea cruda, propolisul etc. Un sfarsit de saptamana cu informatie si sanatate!

Romexpo organizeaza in perioada 25-28 februarie 2016 o noua editie a Festivalului de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, cunoscut popular sub numele de TMA (Targul de Medicina Alternativa si Terapii complementare), locul de intalnire al tuturor celor preocupati de imbunatatirea calitatii vietii. Va puteti informa asupra beneficiilor minunate ale tratamentelor cu remedii naturale atat in cazul afectiunilor deja instalate, dar mai ales pentru prevenirea imbolnavirii. Remediile si produsele naturale puse la dispozitia vizitatorilor de catre expozanti, impreuna cu evenimentele conexe organizate pe durata festivalului de catre Romexpo si partenerii sai, vor transforma TMA in cadrul ideal pentru ca persoanele interesate sa afle cum pot sa aiba un stil de viata sanatos si frumos cu ajutorul remediilor naturale.
Evenimentul se va desfasura in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei – editia de primavara. Asadar, daca in acest sfarsit de saptamana veti merge la Romexpo, puteti afla si care sunt cele mai bune oferte de vacanta si care sunt cele mai bune produse pentru o viata sanatoasa si frumoasa! Aveti grija de voi si programati-va o vizita placuta si utila la Romexpo in acest sfarsit de saptamana!
Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare e un bun popas pentru cei care isi doresc sa gaseasca drumul spre o viata sanatoasa si echilibrata.
Si nu uitati ca la standul ApiLand aveti o intalnire dulce si sanatoasa!

Program de vizitare:
25-27 februarie 2016: orele 10.00 - 18.00
28 februarie 2016: orele 10.00 - 16.00
Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi.
Copiii sub 7 ani beneficiaza de intrare gratuita.

Mai multe informatii despre beneficiile produsele apicole puteti afla de la numarul de telefon 0371.78.00.78.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram