Hraneste sanatos creierul si stimuleaza memoria cu Memogink

23 iunie 2016

Cine nu isi doreste o memorie formidabila care sa stocheze cat mai multe informatii din exterior fara prea mari batai de cap? Potrivit specialistilor Universitatii California, pe Terra exista doar 33 de persoane care isi amintesc fiecare minut al vietii lor, fiecare moment trait, impreuna cu toate detaliile. Oamenii despre care vorbim sunt detinatorii unei memorii autobiografice superioare.
De obicei, deficitul de oxigen in creier declanseaza cele mai multe pierderi de memorie, iar stresul pe care il acumulam in fiecare zi are efecte negative asupra organismului nostru. Si pentru ca nu toate persoanele beneficiaza de o memorie autobiografica superioara si nu ne putem numara printre cele 33 de cazuri, exista anumite solutii care vin in ajutorul memoriei noastre.
Obiceiuri sanatoase pentru o memorie buna
Alimentatia sanatoasa este un aliat important in mentinerea sanatatii creierului. Pentru o dieta echilibrata care imbunatateste memoria este recomandata evitarea mancarurilor de tip fast-food si inlocuirea acestora cu alimente proaspete, bogate in nutrienti.
Cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi sunt recomandate pentru o minte limpede si un corp sanatos. Miscarea in aer liber aeriseste creierul si ajuta la mentinerea memoriei, indiferent de forma: alergare, plimbare sau exercitii fizice.
Somnul are o importanta deosebita in mentinerea si pastrarea unei memorii sanatoase deoarece in timpul somnului, nivelul hormonilor de stres din organism scade si intregul corp se reface si se relaxeaza. Memoria se bazeaza pe o serie de conexiuni nervoase, care se refac si se intaresc in timpul somnului.
Foarte importanta pentru mentinerea unei memorii sanatoase pe tot parcursul vietii este gimnastica memoriei, si asta pentru ca memoria, cu cat este mai solicitata si mai bine pusa la treaba, cu atat este mai buna. Printre activitatile ce pot ajuta la devoltarea continua a memoriei se afla sahul, jocurile logice, integrame ori rebusuri, discutiile libere cu prietenii, calculele facute fara calculator sau pix.
La toate acestea, se poate adauga un supliment alimentar care sa creasca performantele intelectuale, capacitatea de memorare si invatare, in special in perioadele cand memoria este solicitata la maximum.
Memogink - un supliment alimentar creat din atentie pentru memoria ta!
Revista stiintifica britanica “Nature” a demonstrat faptul ca peste 20% dintre oamenii de stiinta obisnuiau sa consume suplimente alimentare pentru a-si stimula concentrarea si memoria, iar in acelasi timp dobandeau fluenta verbala si viteza de procesare a informatiilor. Suplimentele alimentare ajuta memoria, in special in perioadele in care suntem supusi unui efort intelectual intens care nu face altceva decat sa ne bulverseze.

Memogink cu extract uscat de frunze de Ginko biloba sustine oxigenarea creierului, creste performantele intelectuale, dar si capacitatea de memorare si invatare, ameliorand fluxul sanguin si imbunatatind microcirculatia.
Cu un complex de peste 40 de ingrediente naturale active in compozitia sa, cele mai importante fiind antioxidantii (flavonoide si terpenoide) Memogink imbunatateste semnificativ memoria si totodata intareste sistemul imunitar. Beneficiile acestui supliment se datoreaza extractului de Ginko biloba, planta medicinala ale carei proprietati pentru stimularea memoriei sunt intens recunoscute: combate radicalii liberi, compusi daunatori organismului, reduce lipsa de energie si oboseala mintala, creste eficienta metabolismului.
Cui si cand este recomandat Memogink?
Memogink este recomandat in perioadele in care sunteti supusi unui efort intelectual intens, urmeaza sa sustineti examene sau sa asimilati o cantitate mai mare de informatii intr-un timp limitat, ori pur si simplu doriti sa preveniti starile de oboseala acuta si problemele de concentrare. Este recomandat indiferent de varsta si poate imbunatati vizibil starea generala.

Despre Ropharma
Ropharma este o companie romaneasca producatoare de suplimente alimentare farmaceutice si parafarmaceutice, si dermatocosmetice, care dispune de doua fabrici proprii, una in Chisinau si cealalta in Targu-Mures si un lant propriu de farmacii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram