Dacris94 ofera o gama variata de solutii antimucegai pentru protectia deplina a spatiului dumneavoastra

30 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Mucegaiul este o problema cu care multe gospodarii si spatii se confrunta in mod recurent. Dacris94 promite si reuseste sa aduca pe piata un produs revolutionar si puternic, antimucegaiul lichid, care sa protejeze impotriva reaparitiei mucegaiului in zonele problematice, unde umezeala este excesiva. Un aspect pe care Dacris94 il trateaza cu responsabilitate este necesitatea comercializarii solutiei atat in recipiente de 575 ml pentru uz casnic, cu pulverizator, cat si in canistre, pentru spatii extinse (recipientele de 5 si 20 de litri). Este esential ca orice client sa fie multumit de produsul Dacris94, in masura in care un client multumit reprezinta inca un pas facut spre o afacere perfecta si profesionista. De aceea, Dacris94 comercializeaza produse atat pentru uz casnic, cat si pentru consumatori industriali sau de tip HO.RE.CA.

Solutiile antimucegai Dacris94, potrivite pentru orice tip de spatiu

Este de remarcat faptul ca dozarea antimucegaiului lichid este potrivita atat pentru gospodarii, cat si pentru suprafete extinse. Astfel, solutia este perfecta pentru a fi utilizata de oricine in lupta impotriva mucegaiului . Avand o reteta bazata preopnderent pe clor, aceasta substanta reueste sa inlature mucegaiul atat din interior, cat si de la exterior, de pe o multitudine de suprafete, dintre care:

· Ceramica;

· Plastic;

· Sticla;

· Portelan;

· Vopsea lavabila.

Asadar, acoperirea solutiilor antimucegai comercializate de Dacris94 este extinsa, promitand sa elimine depunerile de mucegai din intreaga dumneavoastra locatie. Eficienta este sporita, iar rezultatele sunt pe masura. Aceasta solutie antimucegai reuseste si sa previna aparitia mucegaiului in zonele cu potential problematic, prin simpla pulverizare a substantei in locul respectiv, o data la 7-8 zile. Un alt avantaj al solutiei, mai ales pentru suprafetele extinse din spaii industriale, este faptul ca subtanta nu trebuie clatita cu apa in mod obligatoriu, ci se poate lasa sa se usuce.

DESPRE DACRIS94

Dacris94 este o companie specializata in producerea si comercializarea de produse pentru igiena si curatenie. Avand ca principali clienti utilizatorii casnici, industriali si HO.RE.CA, aceasta se afla pe piata din 1994 si facilitieaza o experienta calitativa la cel mai bun pret. Comenzile se pot face la numerele 021-317.87.77 sau 0751-13.10.70, ori la adresa de mail [email protected].

Depozitul companiei poate fi gasit la adresa Splaiul Unirii Nr. 162, Sector 4 (in incinta S.C.P.C. SPLAI SA). Producator si distribuitor cu traditie, Dacris94 se ghideaza, in activitatea sa, dupa sloganul „Mai bun, mai convenabil, mai curat”.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram