Weekend plin de premii și de evenimente la Ploiești Shopping City

11 august 2017

Acest weekend se anunță plin pentru cei care vor trece pragul Ploiești Shopping City. Fie că sunt pasionați de shopping, de muzică bună sau de petreceri, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de multe evenimente și de surprize pe gustul lor:

Reduceri de până la 90% și tombolă cu premii pentru fanii cumpărăturilor
În perioada 11 - 13 august 2017 (vineri - duminică), magazinele din Ploiești Shopping City vor avea ultimele zile de reduceri finale, o ocazie bună pentru a da refresh garderobei întregii familii, fără ca bugetul să aibă de suferit!

Pe lângă discount-urile de neratat, cei pasionați de shopping pot participa și la o tombolă specială la care ar putea câștiga unul dintre cele 1.000 de premii:
• 750 de cărticele de bucate cu deserturi speciale
• 126 de pachete de condimente
• 100 de umbrele de plajă
• 24 de sticle de vin spumant

La extragere se pot înscrie persoanele care au făcut cumpărături în magazinele galeriei în valoare de 100 de lei sau cele care au luat produse din Carrefour în valoare de 300 de lei.

Și pentru ca răsfățul să fie complet, în pauzele dintre reprizele de shopping, doamnele și domnișoarele pot beneficia de ședințe gratuite de machiaj și de hair style, oferite de Atelierele Ilbah. Acestea vor avea loc sâmbătă (12 august) și duminică (13 august) în intervalul 12:00 - 18:00, în zona scărilor rulante din Ploiești Shopping City.

Rooftop Party pentru amatorii de petreceri
Vineri, 11 august, de la ora 22:00, pe terasa Ploiești Shopping City se dă startul ritmurilor de weekend. Fanii party-urilor și ale genurilor house, funky, deep și tehno sunt chemați la Rooftop Party-ul Ploiești Shopping City pentru a asculta mixurile lui DJ Remy Martinez și ale DJ Claude. Petrecerea se adresează persoanelor de peste 18 ani și va dura de la ora 22:00 până în zorii zilei. Accesul la eveniment este gratuit.

Stagiune estivală a Filarmonicii “Paul Constantinescu” dedicată iubitorilor muzicii clasice
Sâmbătă, 12 august, începe stagiunea estivală a Filarmonicii “Paul Constantinescu” care invită melomanii la o serie de concerte și proiecții ale unor spectacole cunoscute. Seria de evenimente se va desfășura până pe 2 septembrie 2017, participarea fiind gratuită.

Prima proiecție a unui spectacol simfonic va avea loc sâmbătă (12 august) și duminică (13 august), între orele 17:00 - 19:00, în zona scărilor rulante din Ploiești Shopping City. Cei prezenți vor avea parte de o experiență muzicală deosebită, având șansa de a viziona concertele pe un ecran mare, de 3 m x 2 m.

Sâmbătă, iubitorii de muzică bună vor viziona:
• “Marșul ungar” din Damnațiunea lui Faust de H. Berlioz;
• Concertul pentru pian și orchestră, Saint Saens;
• Suita din ”Lacul lebedelor”, P.I. Ceaikovski.

Dirijor: Misha Katz, solistă: Alina Bercu

Duminică, melomanii vor urmări:
• Gala Wagner;
• Arii și uverturi din opere celebre semnate de Richard Wagner

Dirijor: Jin Wang, solistă: soprana Catarina Coresi Lal

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram