Tot ce trebuie sa stii despre modul corect de ingrijire a piscinei

15 iunie 2017
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Persoanele care locuiesc la casa si doresc sa isi puna la punct bazele unei oaze de relaxare pot sa se indrepte spre constructia unei piscine. Totusi, cei care au acasa o astfel de modalitate propice relaxarii si distractiei cunosc pe deplin faptul ca piscina nu presupune doar voie buna, ci si responsabilitate.

O astfel de investitie trebuie vazuta ca atare inainte de orice, motiv pentru care specialistii din spatele site-ului www.magazinul-de-piscine.ro vin cu o serie de sfaturi utile privind intretinerea corecta a piscinei. Sa vedem despre ce e vorba in randurile de mai jos.

Cum realizezi corect procesul de intretinere a piscinei proprii?

In momentul in care membrii unei familii decid sa opteze pentru construirea unei piscine este necesar sa ia in calcul toate aspectele ce tin de aceasta alegere. Astfel, cheltuielile privind intretinerea piscinei nu pot fi trecute cu vederea. Totusi, nu este cazul sa va ingrijorati, deoarece aceste costuri nu sunt deloc piperate, mai ales daca se colaboreaza cu furnizorul potrivit si specializat in acest domeniu.

Prin urmare, elementele care nu trebuie sa lipseasca atunci cand vine vorba despre intretinerea piscinei sunt:

  1. Filtrul pentru piscina

Acest produs are, dupa cum se observa si din denumirea sa, scopul principal de a asigura filtrarea apei din piscina. Astfel, cu ajutorul filtrului de piscina apa va fi limpede si cristalina, precum si lipsita de orice tip de impuritati.

Spre exemplu, piscinele moderne construite in ultimul timp sunt dotate de catre proprietarii lor cu acele instalatii cu nisip filtrant. Persoanele care se confrunta cu neplaceri legate de schimbarea cartusului filtrant, al sistemului de filtrare a piscinei, cu siguranta sunt interesate de acest aspect.

  1. Solutiile chimice pentru tratarea apei din piscina

Un alt aspect care contribuie la confortul unei piscine proprii se refera la curatarea efectiva a apei. Astfel, pentru ca aceasta sa fie mentinuta limpede si cristalina trebuie sa se utilizeze solutii chimice speciale.

Nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece costurile acestor articole nu sunt deloc piperate, ba chiar accesibile pentru orice buzunar. Spre exemplu, pe magazinul-de-piscine.ro veti gasi numeroase substante pentru piscina, incepand de la floculanti-antialge, detergenti, dezinfectanti, solutii pH plus/pH minus si pana la cele necesare privind pregatirea pentru sezonul de iarna.

  1. Sistemele pentru curatarea piscinei

Intrucat marea majoritate a piscinelor sunt dotate cu un sistem manual de curatare, este recomandat sa optati pentru cumpararea unui aspirator automat de piscina.

Acest tip de produs va va scapa de efortul si de timpul investit in curatarea piscinei si va va asigura ca va bucurati de o stare de curatenie optima ori de cate ori apelati la aceasta oaza de relaxare.

De asemenea, puteti sa achizitionati si un robot hidraulic pentru piscina. Acesta va fi actionat de catre pompa de recirculare si pur si simplu curata baza piscinei eficient. De obicei, robotii hidraulici sunt recomandati piscinelor de dimensiuni reduse.

Totusi, achizitionarea acestor produse nu inseamna ca procedura de curatare a piscinei este finalizata. Este important sa va ocupati de curatarea sa cat mai des, astfel incat sa va bucurati de confort sporit. Daca doriti sa cumparati produse profesionale, specializate pentru ingrijirea corespunzatoare a piscinei, va recomandam sa accesati magazinul-de-piscine.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram