Sprotul face valuri vara asta

29 iunie 2017

Savureaza o reteta cu Eva Sprot in ulei vegetal
Chef Liviu Balint iti recomanda o reteta light de care te poti bucura fie la pranz, fie la cina pentru ca (ai ghicit) aportul caloric e numai bun pentru o silueta de invidiat. Asadar, ai nevoie de rosii cherry, valeriana proaspata, o bagheta cu seminte si o lamaie. Si, bineinteles, o conserva de Eva Sprot in ulei vegetal. Daca vrei sa inovezi intr-ale prepararii, poti sa folosesti şi aproximativ 50 grame de Blue cheese. Asta tine strict de preferintele tale.
In functie de momentul zilei, poti opta pentru doua modalitaţi de preparare.
1. Daca vrei un pranz hranitor si sanatos Chef Liviu Balint iti recomanda un sandvis cu Eva Sprot in ulei vegetal si valeriana.
2. Daca optezi pentru o cina cu aroma de ocean, poti pur si simplu sa amesteci ingredientele intr-un bol de salata si sa transformi bagheta din seminte in crutoane taiate mai mare.
Timpul de preparare este foarte scurt, insa te asiguram ca timpul de ”infulecare” va fi si mai scurt. Totusi, oricat de pofticioasa (/pofticios) esti, te sfatuim sa-l savurezi pe indelete, cu gandul la mare si la delicioasele preparate pe care ni le ofera. Daca ai si un vin alb alaturi, cu atat mai bine. Potrivirea va fi ca-n filme!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram