Sofiaman lanseaza o colecție speciala dedicata sarbatorilor dragostei

6 februarie 2015

Noua gamă cuprinde modele de cămăși de noapte, pijamale, compleuri și halate pentru femei. Colecția special pregătită pentru Ziua Îndrăgostiților include produse imprimate cu simboluri ale iubirii, dar și mesaje specifice.

Materialele confortabile viu colorate se îmbină cu micile detalii (șnururi, desene și inscripții) într-o linie variată de îmbrăcăminte de casă și de noapte fabricată în România.

Totodată, doamnele și domnișoarele pot opta pentru articolele de lenjerie intimă LISCA, din gama Rachel, în nuanțe de roșu Burgundy. Sutienele elegante cu burete și aplicații de flori brodate, sunt discrete și în ton cu sărbătoarea iubirii.

Colecția „Valentine’s Day” și produsele LISCA se găsesc în magazinul online, în cele 8 magazine Sofiaman din întreaga țară și la cei peste 300 de distribuitori naționali.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

LISCA este brandul internaţional de costume de baie şi lenjerie intimă, fondat în 1955 în Slovenia. Cu o atenţie ridicată faţă de calitatea produselor şi a proceselor de fabricaţie, LISCA oferă modele ce vin în întâmpinarea nevoilor de frumuseţe, atractivitate şi încredere în sine ale femeilor din toată lumea. Produsele LISCA sunt disponibile în România exclusiv în reţeaua de magazine SOFIAMAN.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram