Sfaturi si idei practice pentru instalarea unei piscine

12 august 2013
Autor:
dowmedia08

Pentru preturi piscine extrem de accesibile, puteti vizita un magazinul de piscine elcoratech.ro, care ofera si accesorii precum sisteme de tratare a apei, sisteme de iluminat si materiale de finisaj care pot fi combinate intr-o mare varietate de moduri pentru a particulariza proiectul si pentru a influenta atmosfera spatiilor adiacente mai ales pe timp de noapte cu ajutorul iluminarii artistice cu proiectoare subacvatice.

Toate proiectele de succes de constructii piscine presupun o abordarea integrata a piscinei in sine, dar si a amplasamentului. Corelarea dintre stilul ales pentru piscina si locul in care va fi pozitionata este extrem de usor de realizat cu ajutorul solutiilor moderne si a tehnicilor avansate de punere in opera. Rezultatul lucrarii se va bucura de calitate imbatabila pentru ca materialele moderne nu corodeaza, sunt perfect etanse si pe deasupra permit o intretinere usoara pe termen lung, mai ales datorita sistemelor de filtrare si refulare.

Profitand de ofertele de preturi piscine avantajoase puteti crea amenajari cu mai multe bazine care comunica intre ele, oferind o piscina potrivita fiecarei categorii de utilizatori care va viziteaza afacerea. Acest sfat este util mai ales in cazul hotelurilor, cand trebuie sa oferiti cele mai bune conditii unei mari varietati de utilizatori, de la oameni de afaceri, sportivi aflati in cantonament, pana la familii cu copii mici.

Oferta unui magazin piscine include toate sistemele de care aveti nevoie pentru ca apa din piscina sa respecte standardele privind igiena, dar si calitatile fizice si chimice.

Imaginea de ansamblu este importanta pentru atmosfera pe care doriti sa o transmiteti, dar trebuie sa stiti ca tipurile constructive pe baza carora sunt realizate piscinele contemporane sustin orice idee de design. In timp ce piscinele monobloc au cel mai scurt timp de executie si montaj si pot fi folosite imediat ce sunt instalate in sapatura dedicata, pentru forme sau dimensiuni mai pretentioase puteti opta pentru piscine din beton sau metalice.

Cele din beton se realizeaza cu ajutorul unui cofraj modular de ultima generatie. Acesta este compus din parti ce pot fi asamblate in practic orice forma, permitand obtinerea de unghiuri si curbe neregulate sau organice, in functie de preferintele beneficiarului. Fiind realizat din polistiren, cofrajul este usor, poate fi reciclat si asigura etanseitate perfecta datorita imbinarii profilate dintre parti. O piscina din beton este extrem de rezistenta permitand asocierea cu diverse sisteme de tratare a apei, dar si finisarea foarte libera a peretilor ei, fie cu mozaic ceramic, fie prin aplicarea unei pelicule acrilice speciale.

Piscinele metalice au avantajul de a fi realizate din placi foarte subtiri, fixate in pozitie verticala cu ajutorul unor elemente de rigidizare si care se imbina printr-o imbinare speciala a placilor. In acest caz toate sistemele de filtrare a apei sunt grupate intr-un singur element mixt, mai usor de intretinut decat cele disparate. Piscina metalica este recomandata indeosebi in cazul unui teren inclinat, cand prin lasarea libera a laturii dinspre panta se obtine efectul de piscina infinita, marginea devenind invizibila.

Acelasi efect se poate obtine si pentru piscine bucuresti, daca ele sunt amplasate pe un acoperis cu panorama, de exemplu. Pentru a avea un indiciu al viitoarei amenajari, puteti marca perimetrul sapaturii cu sfoara colorata, ajustand forma dupa caracteristicile amplasamentului. Indiferent daca planificati proiecte de piscine publice sau piscine private solutiile constructive avansate va permit sa dati frau liber imaginatiei.