Scurteaza ti timpul de gatit cu noile aragazuri Zanussi de la Rombiz

4 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Va doriti sa nu mai petreceti atat de mult timp in bucatarie? Magazinul online Rombiz va ajuta! Utilati-va bucataria cu unul dintre cele mai moderne tipuri de aragazuri de la Zanussi, cele care datorita optiunilor din dotare va ajuta sa scurtati mult din timpul de gatit, dar si sa obtineti cele mai savuroase preparate, in doi timpi si trei miscari.

Aragazurile Zanussi aduc cele mai moderne functii de gatit

Pentru ca este un echipament de gatit de ultima generatie, aragazul Zanussi vine la pachet cu multiple functii, cele care le permit gospodinelor sa controleze mai bine caldura emisa si sa obtina niste mancaruri ca la mama acasa. Printre cele mai importante optiuni din dotarea aragazului Zanussi de la Rombiz se numara:

  • Aprindere electrica a cuptorului
  • Dispozitiv de siguranta pentru cuptor
  • Incalzire inferioara, astfel incat preparatele sa nu se arda si sa fie coapte pe toate partile, perfect simetric
  • Timer special pentru reglarea timpului de gatire a unor preparate speciale
  • Duze pentru GPL incorporate
  • Aprindere electrica a arzatoarelor
  • Dispozitiv de siguranta pentru plita
  • Forme retro pentru cuptoare
  • Gratar pentru cuptor
  • Aprindere integrata in cuptor

Gatiti preparate la rotisor, cu ajutorul aragazului Zanussi

Va doriti sa gatiti un pui la fel de delicios precum cel pe care il cumparati de la rotiseria preferata? Cu ajutorul unuia dintre modernele tipuri de aragazuri Zanussi, din magazinul online Rombiz, cele mai harnice gospodine vor putea gati, chiar acasa, un pui la rotisor perfect rumenit. Cu ajutorul rotisorului incorporat in cuptorului, precum si a functiei de coacere uniforma, gurmanzii se vor bucura de o mancare comparabila cu cea de la restaurant. De asemenea, cu ajutorul grilului, gospodinele vor putea sa puna in aplicare retete pe care nu le-ar fi putut obtine printr-un aragaz traditional.

Comandati un aragaz Zanussi online si Rombiz il livreaza direct acasa

Optati pentru cumparaturile online si dotati-va bucataria cu un echipament de gatit modern, fiabil si rezistent in timp, aragazul produs de brandul de renume, Zanussi. Pentru ca vrea sa multumeasca fiecare client in parte, magazinul online Rombiz va avea grija sa primiti o garantie de 24 de luni pentru produsul cumparat, precum si serviciul de transport direct acasa, fara a suporta un cost suplimentar.

Alegeti din gama bogata de aragazuri Zanussi pe cel care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra si bucurati-va de preparate delicioase, in fiecare zi. Gatitul va fi, de astazi, doar o joaca, iar mancarea facuta in casa momentul preferat al zilei, doar cu performantele aragazuri Zanussi.

DESPRE Rombiz

Rombiz este un magazin online ce ofera clientilor o gama larga de produse electrocasnice, incorporabile, electronice, IT, televizoare laptopuri etc. Pentru comenzi, completati formularul online prezent pe pagina de produs sau sunati la numarul de telefon 0729999999. Ii gasiti pe cei de la Rombiz si la sediul societatii, din str. Sutasului nr. 20A, sector 1, Bucuresti. Preturile tuturor produselor prezente pe site sunt actualizate zilnic si includ TVA,iar stocurile sunt mereu afisate in timp real.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram