Primavara Teilor in Culori Vibrante

15 aprilie 2015

Colectia de primavara Teilor se defineste prin culori puternice, stralucire si opulenta. Pietrele pretioase naturale prind sclipiri magice in montura bijuteriilor.
Contururile bijuteriilor sunt departe de liniile stilului clasic, design-ul pieselor avand o puternica tenta orientala, incarcata de elemente ce le confera un farmec irezistibil. Dimensiunea impresionanta, cat si taietura perfecta a pietrelor pretioase inscriu bijuteriile in ordinul accesoriilor memorabile, care nu vor trece neobservate in nicio circumstanta.
Diamantul, acvamarinul, safirul, ametistul, rubinul, smaraldul, topazul, citrinul sau garnetul sunt doar cateva dintre pietrele pretioase naturale ce impodobesc bijuteriile din colectia de primavara Teilor. Fiecare piesa este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale pietrelor pretioase.
Design-ul surprinzator al bijuteriilor se remarca prin combinatii imprevizibile de culori si forme. Contururi fluide si nuante vibrante se imbina intr-un joc de lumina impresionant, evidentiat de fatetele gemelor. Taietura pietrelor pretioase naturale variaza de la Brilliant pana la spectaculosul Pear. Fiecare piatra a fost prinsa manual in montura, complexitatea bijuteriilor dictand procedeul minutios si sofisticat prin care gemele au fost selectate si montate.
Nota unitara a colectiei de primavara Teilor este conferita de reflexiile magice ale pietrelor pretioase, ce se intensifica si oscileaza in luminozitate la fiecare miscare. Colectia de primavara Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cat si online, pe www[.]bijuteriateilor[.]ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram