Primavara Teilor : Mozaic de diamante

15 aprilie 2015

Pentru cei care sunt intotdeauna exigenti cu alegerile lor, Teilor le propune o editie limitata de piese incrustate cu pietre pretioase, provenind din zone exotice ale globului. Colectia de primavara este caracterizata de prezenta diamantelor ce paveaza bijuteriile, realizand un mozaic de pietre pretioase. Nuantele hipnotizante de cognac, galben si portocaliu ale pietrelor pretioase pun in valoare design-ul feminin si rafinat al bijuteriilor.
Inca o data, maestrii bijutieri ne-au aratat cum o forma clasica poate fi reinterpretata si reinventata la nesfarsit. Conturul simplificat al bijuteriilor, lipsit de ornamente excesive, evidentiaza textura inedita a materialelor ce compun piesele, fiecare dintre diamante fiind montat individual in cadrul bijuteriei.
Diamantele sunt atemporale si reusesc, de fiecare data, sa sintetizeze viziunea si emotia artistului. Fiecare piesa ce compune colectia de primavara Teilor este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale diamantelor. Tipul de montura Grain confera o prindere sigura si rezistenta a pietrelor pretioase. Mozaicul pretios este format din diamante cu taietura Brilliant, dispuse simetric pe suprafata pieselor. Taietura pietrelor pretioase naturale incrustate alaturi de diamante variaza, de la Cushion pana la spectaculosul Pear.
Nota unitara a colectiei de primavara Teilor este conferita de reflexiile diamantelor ce se intensifica si oscileaza in luminozitate la fiecare miscare. Diamantele nu au fost montate aleatoriu in bijuterii, procedeul fiind atent controlat pentru a reda un efect de degrade sau unul de uniformitate, in cazul combinarii acestora cu alte pietre pretioase. Mozaicul sofisticat de diamante vorbeste despre minutiozitate, iscusinta si viziune.
Colectia de primavara Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cat si online, pe www[.]bijuteriateilor[.]ro

Despre Teilor
Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.
De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii, inele de logodna, o gama variata de verighete, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente in vitrinele Teilor se numara si Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento in Romania.
Reteaua de magazine Teilor este compusa din 10 locatii, aflate in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu si Targoviste. Reteaua Teilor se afla intr-o continua expansiune, in 2015 urmand sa inauguram mai multe locatii in Bucuresti, Brasov si Iasi.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul conceptului de inovatie. Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram