Primavara fluturi magnolii si jazz cu Magnolia Scarves amp; Aylin

9 februarie 2015

Fluturii si floarea de magnolie sunt simbolurile care infrumuseteaza esarfele de primavara semnate Magnolia Scarves. Noua colectie de primavara/vara Dew drops a fost inspirata de muzica lui Aylin, talentata actrita si vocalista, care a acceptat sa fie imaginea brandului si care aduce un plus de feminitate si creativitate accesoriilor unice Magnolia Scarves.
"Imi place brandul Magnolia Scarves, conceptual si calitatea produselor. Sunt ca un mic obiect de arta purtabil si elegant", spune Aylin care, pe langa parteneriatul cu Magnolia Scarves, pregateste o multime de surprize frumoase, atat in plan muzical cat si artistic.
Realizate 100% din matase naturala, esarfele de primavara Magnolia Scarves sunt imprimate cu designuri unice, generate digital intr-o varietate de combinatii grafice, in tonurile pastel aflate in tendinte: roz, roz pal, albastru, lavanda, dar si in nuante neutre de gri.
Modelul Wings of Silk este inspirat de zborul plin de gratie, culoare si fragilitate al fluturilor, care parca poarta pe aripi drapajele fine de matase din care sunt create esarfele. Modelul Endless Magnolia Spring Blossom imagineaza insusi spiritul brandului, frumusetea feminina, nobila, delicata ilustrata printr-o spirala de flori de magnolie, care isi continua povestea in fiecare print, surprinzandu-ne cu melanjuri mereu diferite de dispuneri grafice si culori.
Esarfele Magnolia Scarves pot fi de asemenea personalizate, in functie de preferinte si de personalitate, cu anumite simboluri grafice ori cu monograme din elemente subtile Swarovski.
Unice, delicate, feminine, esarfele Magnolia Scarves sunt cadoul ideal, conferind un plus de rafinament si individualitate oricarui outfit, fie ca este vorba de tinute de zi sau de tinute pentru ocazii speciale. Fiecare esarfa este impachetata intr-o cutie eleganta si este insotita de un card cu codul unic al designului cu care sunt personalizate, dovada ca oferiti un cadou-accesoriu 100% unic.
Esarfele Magnolia Scarves sunt disponibile atat in format patrat 70x70cm sau 100x100cm ori in format de 35x100 cm -ce pot fi purtate ca bentita sau ca accesoriu pentru geanta, dar si in format sal de 70x180cm, fiind ideale pentru serile racoroase din timpul primaverii sau verii.
Pentru mai multe modele de esarfe Magnolia Scarves sau pentru comenzi online, accesati noul site sau vizitati showroom-ul Magnolia Scarves & Accessories: Strada Dobrota, nr 12, zona piata Floreasca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram