PERECHEA PERFECTA o gasesti la TEILOR

7 mai 2015

Verigheta este mai mult decat o bijuterie. Este un simbol care te va insoti in fiecare moment din zi, indiferent de ocazie. Din acest motiv, alegerea perechii de verighete poate fi una extrem de dificila.
Colectia Teilor 2015 imbina liniile clasice ale verighetelor minimaliste realizate din aur galben cu rafinamentul nuantelor de aur alb si roz, in tendinte anul acesta. Iar pentru ca fiecare poveste de dragoste este unica, asa trebuie sa fie si perechea perfecta de verighete. Teilor va ofera posibilitatea sa va personalizati verighetele in functie de preferinte. Bijuteriile pot fi realizate din aur de 14K sau 18K, incrustate cu diamante sau cristale, conturate in culoare iubirii voastre si inscriptionate cu mesaje pretioase.
Din colectia de verighete Teilor 2015 fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide si detalii perfecte, ce isi vor pastra stralucirea si eleganta in timp. Jocul de culori si finisaje rezistente este imbracat in stralucirea cristalelor sau a diamantelor. Imbinand metodele traditionale de finisare a verighetelor cu precizia tehnologiei germane de ultima generatie, maestrii bijutieri reusesc sa dea contur celor mai frumoase bijuterii. Monturile individuale de tip pavaj si channel pot fi realizate din pietre cu taietura Princess, Bagheta sau Briliant. Diamantele sunt dispuse automat in montura verighetelor, eliminand riscul ca acestea sa se desprinda odata cu trecerea timpul. De asemenea, bijutierii au acordat aceeasi importanta interiorului verighetelor ca si finisajelor exterioare. Indiferent de profilul acestora, cu interior bombat sau plat, bijuteriile sunt extrem de confortabile, latimea si grosime fiind gandite pentru cei ce nu vor dori niciun moment sa se desparta de micile bijuterii.

Inelul Teilor topeste inimi, chiar si pe cele de gheata
Cei care abia si-au intalnit perechea perfecta si vor sa le ofere un simbol pretios,trebuie sa stie ca inelul de logodna trebuie sa fie cel mai cel: unic, pretios si plin de semnificatii. Iar diamantul este cu siguranta detaliul care ii da contur si stralucire.
De-a lungul timpului, inelul de logodna a fost desenat de bijutieri intr-o varietate larga de forme. Rafinat si minimalist, precum pretiosul Solitaire, desenat in stralucirea unei centuri de diamante sau avand un contur complex – inelul de logodna si-a pastrat semnificatia initiala, aceea de mesager al celui mai nobil dintre sentimente.
Inele de logodna Teilor sunt realizate din aur alb, galben sau roz de 18K si incrustate cu pietre pretioase naturale. Diamantele cat si pietrele pretioase colorate incrustate in montura inelelor de logodna sunt naturale, provenind din locuri indepartate ale lumii, cunoscute pentru frumusetea si proprietatile mineralelor extrase.
Achizitionarea diamantelor reprezinta un proces foarte complex, specialistii Teilor selectand doar acele briliante ce infatiseaza lumina pura a divinitatii. Diferentele dintre pietrele pretioase sunt cuantificate prin intermediul a trei elemente: focul sau stralucirea curcubeu, stralucirea alba a briliantului si finetea sau simetria fatetelor. Ca si contururile perfecte din inima diamantului, fiecare fateta a pietrei pretioase va reflecta stralucirea persoanei care alege sa il poarte.

Bijuterii sofisticate pentru momente pretioase
Indiferent daca te-ai logodit recent sau ai planificat totul pentru ziua cea mare, alegerile tale trebuie sa iti reflecte intru totul personalitatea.
Accesoriile pentru o ocazie atat de deosebita vor fi fine, realizate din aur si incrustate cu pietre pretioase sau perle.
Pietrele pretioase pot avea o semnificatie aparte: agata pentru fidelitate, safirul pentru ceva albastru sau diamantul ca simbol al perfectiunii, cel ce protejeaza integritatea familiei. Desi cromatica bazata pe nuante de alb este cea care predomina in organizarea ceremoniilor nuptiale, noi indraznim sa recomandam pentru 2015 culori vii, efervescente, care sa exprime emotie si sa reflecte grandoarea evenimentelor.
Inovatii cromatice, solutii creative si neasteptat de sensibile va asteapta in vitrinele Teilor.

Colectia bridal Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cat si online, pe www[.]bijuteriateilor[.]ro

Despre Teilor
Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.
De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii, inele de logodna, o gama variata de verighete, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente in vitrinele Teilor se numara si Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento in Romania.
Reteaua de magazine Teilor este compusa din 10 locatii, aflate in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu si Targoviste. Reteaua Teilor se afla intr-o continua expansiune, in 2015 urmand sa inauguram mai multe locatii in Bucuresti, Brasov si Iasi.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul conceptului de inovatie. Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram