Parul frumos te ajuta sa fii in centrul atentiei NOUL supererou al produselor de ingrijire de la head amp; shoulders

6 august 2014

Lansarea tonicului Anti-Hair Fall este o inovatie marca head & shoulders pentru par si scalp. Tonicul poate fi utilizat o data pe zi pe parul umed sau uscat, inainte ca acesta sa fie aranjat/coafat. Cu ajutorul unui mix specializat de ingrediente pe care il contine, Triple Active Complex are efecte imediate asupra parului.

Triple Active Complex este o combinatie speciala de Panthenol, Niacinamide si Cafeina. Aceasta formula sofisticata actioneaza pentru a imbunatati rapid bariera scalpului, oferind o ingrosare imediata si de durata a firului de par. Este conceputa pentru a intensifica microcirculatia sangelui si totodata pentru a creste rezerva de sange de la nivelul scalpului. Triple Active Complex imbunatateste activ functionarea barierei naturale a pielii scalpului avand ca rezultat un par vizibil ingrosat. Ingredientele actioneaza direct in asupra firului de par, intarindu-l atat din exterior, cat si din interior. Astfel scalpul devine o baza mai buna pentru par.

Directorul de creatie head & shoulders, Peter Lux, recomanda noul produs: "Obisnuiesc sa coafez parul barbatilor care sunt ingrijorati de subtierea parului. Ei vor o solutie simpla, dar care sa aiba rezultate vizibile și imediate. Tonicul Anti-Hair Fall este perfect pentru barbatii care vor sa vada o schimbare atunci cand se uita in oglinda. Este un erou al produselor de ingrijire a parului!"

Pentru lansarea colectiei Anti-Hair Fall, head & shoulders propune "Stand Out in Seven" , o provocare ce are drept scop demonstrarea beneficiilor imediate si de lunga durata ale tonicului Anti-Hair Fall. Peter Lux a ajutat la crearea a sapte look-uri complete și diferite pentru fiecare zi a saptamanii ce te vor ajuta sa te lauzi cu noul tau par mai bogat si increderea de sine recastigata dupa incercarea produsului.

Colectia Anti-Hair Fall de la head&shoulders include un șamponul 2 in 1 și tonicul inovativ Anti-Hair Fall. Folosite impreuna, cele doua produse Anti-Hair- Fall vin cu 3 beneficii cheie:

1. Protectie: prin eliminarea factorilor negativi precum matreata de pe scalp si par
2. Amplificare: prin ingrosarea fibrelor firului de par imediat dupa spalare
3. Preventie: prin imbunatatirea barierei naturale a scalpului si intarirea firului de par de la radacina, pentru un par ce devine din ce in ce mai gros si mai puternic

Par mai gros si mai puternic in doar doi pasi. Ce mai astepti? Accepta provocarea astazi si obtine un par de supererou.

Nota pentru editori:
Toate produsele head&shoulders sunt disponibile in farmaciile, magazinele si hipermarketurile din intreaga tara. Acceseaza www[.]headandshoulders[.]com pentru mai multe informatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram