Oferte speciale și o experiența memorabila pentru Ziua Barbatului numai în Mega Mall

18 noiembrie 2016

Special pentru această zi, Mega Mall organizează pentru reprezentanții sexului masculin o petrecere în toată regula. Aceștia se vor putea bucura de oferte dedicate din partea magazinelor partenere și vor putea participa la un concurs care le va oferi șansa unei experiențe memorabile alături de doi prieteni.

Adrenalină pentru pasionații auto

Cei care trec pragul Mega Mall pe 19 noiembrie și fac cumpărături în oricare dintre magazinele centrului comercial, pot intra în cursa pentru o experiență inedită la Academia Titi Aur, organizație fondată de pilotul român de raliuri Titi Aur, ce reunește Școala de Conducere Defensivă și Pilotaj, un Autodrom și un Centru de Cercetare și Dezvoltare.

Astfel, câștigătorul va putea parcurge, alături de doi prieteni, un circuit de senzații puternice și adrenalină la maxim. Cei trei participanți vor avea parte de o experiență auto completă, de la condus în siguranță în situații limită până la motorsport: simulator de răsturnare, simulator de impact, conducerea mașinii cu două volane, conducerea mașinii cu roți libere, mers cu mașina pe două roți cu unul dintre instructorii academiei, pilotaj de 8 ture cu instructor în dreapta cu Renault Megane GT și pilotaj de 8 ture cu instructor în dreapta cu Audi RS4.

Pentru a se înscrie în concurs, domnii trebuie să prezinte un bon de cumpărături din data de 19 noiembrie la biroul Info Desk din Mega Mall, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe 21 noiembrie.

Pentru ca sesiunea de răsfăț să fie completă, magazinele pun la dispoziția tuturor bărbaților oferte de nerefuzat. 4F, Benvenuti, Bulgarini, Colin’s, Ecco, Escudo, OJO Sunglasses, Pepper și Steilman au pregătit discounturi atrăgătoare pentru orice achiziție făcută. De asemenea, DM oferă 20% discount pentru produsele bărbătești până la ora 14:00, iar JPB a pregătit cadouri surpriză. Cei dornici de un răsfăț culinar, vor beneficia de o porție mare
Souvlaki la preț de porție mică și o doză de Coca Cola din partea Spartan.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram