La inceput de primavara Zega ofera doamnelor fuste online la OFERTE PROMOTIONALE

3 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

De 1 Martie cei de la Zega le-au facut o surpriza doamnelor dand startul la o campanie de reduceri la gama de fuste de dama online disponibila in magazinul cu acelasi nume. Odata cu inceperera acestui frumos sezon de primavara, tot mai multe doamne incep sa includa fustele in garderopele lor de baza.

Fustele reprezinta, alaturi de rochii, unele din cele mai feminine articole vestimentare pe care o doamna le poate purta indiferent de ocazie sau sezon. La Zega gama de fuste de dama este una diversificata pentru ca orice doamna indiferent de bugetul disponibil sau preferintele vestimentare, aceasta isi va putea gasi cel putin un model care sa se potriveasca cu ceea ce isi doreste.

Ce tip de fuste gasiti la Zega?

La Zega unele din modelele de fustecu mare succes la publicul feminin sunt cele ce fac parte din colectia Sweet Rose of Mine. Aceasta contine fuste cu pliuri de o eleganta aparte ce sunt dispuse uniform in jurul taliei conferind un look extrem de feminin si atragator totodata. Cele doua buzunare laterale sunt extrem de practice iar banda destul de lata din talie acopera abdomenul, o astfel de fusta fiind potrivita pentru toate doamnele indiferent de silueta.

Fustele de dama de la Zega din colectia Ma Dame cu betelie se adreseaza stilului office ideal pentru doamnele care activeaza in mediul de afaceri, in cel bancar si nu numai. Stilul conic le ofera acestor fuste o eleganta feminina aparte putand sa le confere celor ce le poarte un look office, clasic dar elegant in acelasi timp.

Fustele in modele florale reprezinta unele din ultimele trenduri in materie de moda pentru femei, un astfel de model fiind potrivit pentru acest anotimp de primavara care isi face aparita in aceste zile. Modelele florale ofera oricarei femei un look vesel si primavaratic in concordanta cu anotimpul in care tocmai am intrat. Aceste fuste online de dama de la Zega cu modele florale se pot purta atat intr-o zi obisnuita de serviciu cat si la o iesire cu prietenii in oras. Versatilitatea acestor fuste le permite doamnelor sa le poarte la multe outfit-uri pentru sezoanele mai calde.

Fuste de dama la reduceri de pana la 50%

In aceasta perioada de inceput de martie, promotiile pentru fustele de dama de la Zega sunt printre atractiile principale pentru multe dintre doamne. Unele din fustele online de la acest magazin online pot fi cumparate la un pret mai mic cu 50% ceea ce poate reprezenta o achizitie extrem de avantajoasa pentru orice femeie. Fustele asimetrice sunt extrem de senzuale si feminine putand fi purtate cu o camasa sau o bluza, fiecare doamna avand posibilitatea sa opteze pentru una din alternative in functie de ocazie sau eveniment.

Reduceri de 10% pentru abonare la newsletter

Pe langa preturile promotionale cei de la Zega ofera si o reducere de 10% pentru cei care se aboneaza la newsletterul magazinului online. Intrati pe magazinul celor de la Zega si alegeti-va fusta pentru a fi eleganta si in pas cu ultimele trenduri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram