Jojo dezvaluie secretele unui zâmbet sanatos

13 aprilie 2016

„Din fericire, am fost norocoasă în ceea ce privește dantura, nu am avut niciodată probleme foarte grave. Însă, dintotdeauna am respectat cu sfințenie toți pașii necesari pentru a avea un zâmbet sănătos atât acasă, cât și la cabinetul stomatologic!” spune Cătălina.
Vedeta declară că pe lângă spălatul pe dinți de cel puțin 2 ori pe zi și folosirea aței dentare, alege să meargă o data la 3 luni la stomatolog pentru controlul de rutină, deși recunoaște că teama de medic nu a fost niciodată străină de ea: „Mi-a fost recomandat un medic foarte bun, domnul Ion Melnic și am ales să îmi întrețin zâmbetul la clinica dumnealui, ce îi poartă numele. Încă de când am intrat în clinică, teama parcă a dispărut. Nu mă simt confortabil în clinicile care arată a spital, iar aici mă simt ca acasă: confortabil, degajat și cel mai important, fără teamă de stomatolog!”
Cătălina crede și în medicina naturistă, de aceea, ori de câte ori are ocazia, aplică o rețetă de albire a dinților, acasă: „Este o soluție pe care am învățat-o de la o prietenă și conține 1 lingură de unt de cocos topit la abur, 1 lingură de bicarbonat de sodiu şi 5 picături de ulei esenţial de mentă cu uz intern. O dată la câteva luni, merg la Clinica Dr. Melnic pentru o igienizare profesională care include detartraj și periaj. Încă un sfat pe care îl ofer: consumați cu atenție alimentele care pot păta dinții!”, completează Cătălina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram