Iti doresti o rochie de zi de la un atelier de croitorie cu traditie? Tiffani este magazinul tau

18 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Daca sunteti adepta unui stil atent construit, cu piese vestimentare croite exact dupa silueta dumneavoastra, atunci nu trebuie sa va lipseasca o rochie de zi din magazinul online Tiffani. Cu o echipa de croitori talentati in spate, folosind materiale de cea mai buna calitate si o paleta cromatica bogata, rochiile de zi marca Tiffani sunt piese vestimentare cu personalitate, pe care le veti purta cu drag, indiferent de situatie. La preturi adaptate oricarui buget, din materiale simple sau cu imprimeuri, rochiile superbe de zi sunt nelipsite intr-o garderoba feminina si rafinata.

Rochii de zi deosebite, iesirea din banalul cotidianului

Daca va doriti sa faceti din fiecare zi una cu totul speciala, atunci alegeti niste piese vestimentare cu personalitate, care sa va ajute sa va deosebiti din multime. Fie ca le purtati la birou, fie atunci cand iesiti in oras alaturi de prieteni, rochiile de zi din atelierul de croitorie Tiffani sunt piese vestimentare de nelipsit si un mod prin care puteti fi feminine in fiecare zi. Materialele de cea mai buna calitate, dar si croiurile simple, insa moderne, sunt cateva dintre motivele pentru care sa alegeti:
• Rochii de zi intr-o paleta cromatica de la rosu aprins si pana la mov, marsala sau materiale multicolore;
• Rochii de zi in toate marimile, astfel incat sa se potriveasca oricarei siluete, de la cele filiforme, pana la siluetele mai robuste;
• Rochii de zi superbe, confectionate din dantela, material elastic, satin, stofa, matase, broderie sau voal;
• Rochii pentru zi in stiluri multiple, precum conice, midi, mini, cu maneca lunga sau maneca scurta, precum si rochiile lejere.
Indiferent de tipul de rochie pentru zi pe care urmeaza sa o alegeti, Tiffani va garanteaza calitatea lor, precum si originalitatea designurilor, atent create in croitoria de traditie din spatele magazinului online Tiffani.

Tiffani, magazinul online cu rochii de zi deosebite

Tiffani este un brand de imbracaminte pentru femei, construit inca din anul 1998, avand in spate o echipa de croitori talentati, cei care dau nastere celor mai frumoase rochii de zi, office sau de seara, pentru femeile cu personalitate puternica. Ii gasiti pe cei de la Tiffani pe pagina web a magazinului sau la numarul de telefon 0725.280.280. De asemenea, pentru a consulta vizual colectia bogata de rochii de dama superbe, puteti merge si in reprezentanta celor de la Tiffani, situata in magazinul Sun Plaza din Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram