Garderoba ta este acum mult mai distractiva

19 iunie 2015

LC Waikiki se prezinta ca un brand colorat si atragator ce dispune atat de produse care respecta tendintele sezonului fara sa faca compromisuri de la calitate, precum si de produse clasice atemporale. LC Waikiki ofera o gama larga de produse, fiind unul dintre brand-urile preferate ale persoanelor de toate varstele care urmaresc indeaproape tendintele modei.

Armonia fantastica dintre denim si casual
Pentru cei care pun pe primul loc confortul si stilul in orice context al vietii, denimul este o piesa indispensabila. Prin colectia LCW Jeans, LC Waikiki ofera celor care nu sunt dispusi sa renunte la magia denimului diferite optiuni, una mai frumoasa si mai atractiva ca cealalta, de la pantaloni si jachete pana la rochii si camasi. In timp ce pantalonii de diferite nuante si marimi devin piesele preferate din garderoba ta, camasile pe care le poti combina cu acestia fac parte din moda “denim on denim”, devenind alternative fantastice pentru iubitorii jeans-ului. In plus, produsele cu identitate unica din colectia Casual LCW pot fi combinate cu denim si ofera un aspect mai dinamic pentru toate stilurile. Atunci cand pantalonii casual outlook slim-fit sunt purtati in combinatie cu tricouri si camasi slim fit-trend cu diferite imprimeuri, se obtine un efect trendy si stilat.

Colectia Sporter friendly
Pentru femeile si barbatii sportivi, Active Collection Sport ofera, in acelasi timp, stil si functionalitate. Tonurile de gri si negru sunt atenuate de tonuri neon. In timp ce colantii, topurile si pantalonii scurti pentru alergare special conceputi pentru femei sunt piesele proeminente ale colectiei, pantalonii de trening si tricourile sunt piese de rezistenta in colectia masculina.

Eleganta la birou cu LC Waikiki
Pentru femeile carora nu le place sa-si asume riscuri in stilul lor si opteaza pentru piese vestimentare clasice, camasile in tonuri pudrate, tricotajele fine, pantalonii simpli sau cu model si rochiile au un loc special in colectia LC Waikiki. Camasile in tonuri pale, pantalonii chino, puloverele tricotate si curelele impletite atrag atentia barbatilor care adopta un stil simplu.

Lumea colorata a copiilor isi da intalnire cu moda
Micile domnisoare si micutii cavaleri care urmaresc indeaproape tendintele modei, sunt asteptati in magazine cu o colectie colorata si distractiva. In timp ce modelele florale, elementele etnice, rochitele lejere si detaliile cu franjuri adauga bucurie in garderoba fetitelor, tricourile cu modele grafice, pantalonii scurti cu buzunare, palariile colorate si camasile cu papioane se afla printre cele mai populare piese vestimentare preferate de micutii domni.

Despre LC Waikiki:

Brand-ul LC Waikiki, infiintat in 1985 face parte din LC Waikiki Retailing in Turcia din 1997. Compania are ca slogan “Toata lumea merita sa se imbrace bine” si misiunea de a face “moda accesibila”. LC Waikiki continua sa creasca de 18 ani atat pe plan intern, cat si international. Ca lider al sectorului de imbracaminte ready-wear, LC Waikiki are 25.500 de angajati in peste 500 de magazine din 25 de tari. LC Waikiki are 14 de magazine in 9 orase din Romania, cu peste 300 de angajati in magazinele sale, un sediul central si un centru logistic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram