Fashion de senzatie: Genti Valentino si Miu Miu acum pe Gentuim

10 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Pentru noul sezon, garderoba noastra are nevoie de elemente si accente noi. A sosit momentul sa cumparam posete elegante si accesorii in culori primavaratice, in ton cu atmosfera plina de viata a acestui frumos anotimp. Atunci cand cumperi produse de pe internet, preturile sunt un aspect demn de luat in consideratie. E bine sa stii ca accesoriile elegante de pe Gentuim sunt disponibile la sume rezonabile, iar calitatea lor le va mulumi chiar si pe cele mai pretentioase vizitatoare online.

Daca te-ai hotarat sa cumperi accesorii de firma 100% originale, nu trebuie decat sa accesezi paginile dedicate brandurilor respective. Cu siguranta ca ai auzit de gentile de la brandul Valentino - vorbim de o casa de moda cu traditie in acest domeniu.  Iubitoarele de fashion din intreaga lume apreciaza aceste accesorii de senzatie, care se asorteaza hainelor alese cu stil.

Pentru 259 lei, vei putea asorta celor mai elegante tinute un model chic de geanta Valentino de tip postas, iar un model de mana, incapator si foarte elegant, are pretul de 342 lei pe site-ul care il comercializeaza.

Vei gasi, cu siguranta, modelul care ti se potriveste. Daca suma de 3605 lei ti se pare prea mare pentru o geanta rosie tip plic marca Valentino, poti opta pentru un model de la acelasi brand care costa 176 lei, de culoare neagra si decorat cu un detaliu rafinat ce poarta logo-ul casei de moda.

Zeci de genti Miu Miu pe site-ul Gentuim, in culorile verii

Orice femeie eleganta stie ca accesoriile sunt extrem de importante. O geanta cu design elegant are capacitatea de a oferi o nota de eleganta oricarei tinute casual sau office. In colectia online, vei descoperi variante chic si pline de feminitate, disponibie in nuante vii de rosu sau chiar galben. Acum gasesti zeci de genti Miu Miu pe site-ul Gentuim disponibile la preturi corecte. Alaturi de modelele elegante oferite de renumitul brand, te vei putea bucura din plin de frumusetea zilelor de vara. Stilul tineresc al unui model de umar de culoare roz pastel, ornamentat cu un superb detaliu argintiu, se va potrivi unei tinute casual elegante sau chiar unei rochii de seara.

Desi preturile articolelor de firma sunt destul de mari, alegand acest brand chic vei fi mereu in centrul atentiei si vei castiga admiratia tuturor iubitoarelor de moda. Accesoriile din aceasta categorie pot fi cumparate la preturi ce trec de 2805 lei, iar site-ul a inclus in oferta si variante mai ieftine de genti Valentino.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram