Dincolo de gust se afla inovatia

13 martie 2015

Alege superlativul in bucatarie

La Tefal gasesti o tigaie pentru orice ocazie! Fie ca iti doresti un mic dejun simplu sau vrei sa-ti surprinzi familia si prietenii cu o cina sofisticata, Tefal iti ofera ustensilele potrivite nevoilor tale.Tefal a reusit sa se diferentieze mereu datorita produselor de cea mai buna calitate, oferind solutii inovatoare pentru consumatorii sai si este mereu in cautarea celor mai bune tehnologii, continuand traditia de a fi mereu cu un pas inainte. De la designul modern, ergonomic al produselor, care le face recognoscibile, pana la functiile practice, Tefal se impune ca fiind superlativul articolelor de gatit. Produsele Tefal se deosebesc prin tehnologia exclusiva Thermo-Spot™, care iti indica momentul cand tigaia ajunge la temperatura optima pentru a incepe sa gatesti, dar si prin combinatia unica dintre o baza groasa anti-deformare si o suprafata antiaderenta durabila pentru o tigaie care rezista de 2 ori mai mult.

Gatesti sanatos, esti eco-friendly

Cu totii trebuie sa avem grija de mediul inconjurator, iar Tefal este astazi mai mult ca oricand implicat in fabricarea de produse de cea mai buna calitate, care sunt sigure, fiabile si eco-friendly. Aceasta abordare responsabila a mediului dateaza de peste 50 de ani, cu o continua crestere a influentei in procesul de fabricatie. Prioritatea cheie Tefal ramane neschimbata : sa ofere produse de inalta calitate, eco-firendly pentru un gatit sanatos in fiecare zi.

Daca iti plac clatitele, Tefal te rasplateste

Pentru toti iubitorii de dulce, si nu numai, Tefal lanseaza Campania nationala ˝Fabrica de clatite˝. Daca iti plac clatitele, trebuie sa ai cea mai buna tigaie cu care sa le realizezi si niciuna nu se compara cu cea de la Tefal. La fel ca toate tigaile Tefal, si cele pentru clatite dispun de indicatorul exclusiv de temperatura Thermo-Spot™. Si le gasesti atat cu invelis interior antiaderent, cat si cu invelis interior ceramic. Da, Tefal a dezvoltat noua gama de tigai din ceramica alba cu indicator de temperatura Thermo-Spot™, primul in lume pe invelis ceramic. Asocierea dintreThermo-Spot™ si invelisul din ceremica de la TEFAL pastreaza calitatile nutrientilor pentru rezultate perfecte de gatit. In plus, pe langa faptul ca pari un maestru in bucatarie, poti castiga numeroase premii Tefal si chiar un weekend pentru doua persoane la Paris! Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi 1 tigaie de clatite + 1 alta tigaie, cratita sau oala Tefal pe aceeasi factura/bon fiscal in perioada 7 martie-12 aprilie 2015 si sa trimiti un SMS la 1814 care sa contina cuvantul Tefal si numarul bonului.

Vino intr-o calatorie culinara unica!

Superlativul in bucatarie se demonstreaza si prin reinventarea retetelor. Tefal si-a dorit sa-ti demonstreze cum o reteta simpla, cum sunt clatitele, se poate transforma intr-o adevarata delicatesa, daca esti putin creativ si ai tigaia potrivita. De aceea, lanseaza Turneul Clatitelor – un eveniment creat din dorinta de a-ti rasfata papilele gustative cu un desert simplu adus la nivel gourmet. Astfel, vei putea experimenta mai multe tipuri de retete de clatite la bistrourile partenere Tefal din Bucuresti.

In cadrul turneului, Tefal va oferi, celor care apreciaza delicatesele dulci si surse de inspiratie pentru a crea diversitate in bucatarie. Turneul Clatitelor se va desfasura in ultimele trei weekenduri din luna martie (14-15, 21-22, 28-29 martie).

Porneste alaturi de Tefal intr-o calatorie culinara unica!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram