Descopera noul gel de dus Dove Purely Pampering Sweet Cream with Peony

8 iunie 2016

Fiecare dimineata poate incepe cu un ritual de rasfat si hidratare de care te vei bucura pe parcursul intregii zile. Dusul este unul dintre acele momente cheie in care iti poti dedica timpul necesar ingrijirii pielii, atat de important pentru a te simti cu adevarat frumoasa. De acum, pentru o experienta feminina si sofisticata, iti poti rasfata pielea cu noul gel de dus Dove Sweet Cream with Peony.

Noul gel de dus Dove Sweet Cream with Peony are ingrediente pe care pielea ta le iubeste. Parfumul floral special cu note de bujori, petale de trandafiri si atingerea racoritoare de citrice si pepene galben iti alinta simturile, iar pielea ta va ramane hidratata si catifelata chiar de la primul dus. In plus, datorita cremei fine cu aroma de vanilie, cocos si piersica, completate de parfumurile sofisticate de patchouli, santal si ambra, te bucuri de o experienta senzoriala unica.
Gelul de dus Dove Sweet Cream with Peony face parte din gama Purely Pampering ce are la baza tehnologia Nutrium MoistureTM. Aceasta combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii, avand ca rezultat o hidratare in profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea şi la fortifierea barierei de protectie a pielii. Spuma bogata si cremoasa invaluie pielea intr-o senzatie de catifelare si rasfat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram