Desaga Fermecata Patuturi pliante Un nou membru in familia ta

30 martie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Te pregatesti sa pleci in concediu cu familia, inclusiv cu bebele tau? Ia patutul cu tine si ajuta-l pe junior sa se bucure de confort oriunde va veti afla. Si nu, nu ne referim la traditionalul patut din lemn ci la patutul pliant-o inovatie pentru parintii de bebelusi.

Cauti un magazin care sa-ti puna la dispozitie patuturi pliante in gama completa? Arunca o privire peste oferta magazinului online Desaga Fermecata, magazin ce te intampina cu o oferta impresionanta de produse pentru copii, parinti si bunici. Aici gasesti toate resursele necesare pentru ingrijirea bebelusilor, precum si o varietate de articole si produse de mobilier pentru gradinita si pentru camera celui mic.

Desaga Fermecata comercializeaza patuturi pliante de la A la Z, pentru fetite si baietei! Dincolo de faptul ca sunt foarte dragalase si cochete, patuturile pliante sunt si extrem de practice. Mai exact, aceste patuturi pliante sunt ideale atunci cand pleci in calatorii si doresti sa-i asiguri micutului un loc numai bun de dormit. In fond, nu stii niciodata ce te astepta in camera de hotel! Cel mai bine este sa ai patutul cu tine. Nu tu griji, nu tu plati suplimentare, nu tu stres!

Patuturi pliante-Un patut mai practic, mai comod

Patutul este prima piesa de mobilier pe care o cumpara proaspetii parinti. Motivul? Inca din prima zi petrecuta acasa, in sanul familiei, bebelusul trebuie sa se bucure de confort si de un somn dulce.

Daca te pregatesti sa devii parinte si inca nu ai achizitionat un patut, nu te grabi. Afla ca ai la dispozitie un super-patut, mult mai practic si mai comod decat cel clasic. Este vorba de patutul pliant, un patut foarte usor manevrabil, care poate fi utilizat fie ca tarc de joaca, fie ca patut perfect pentru deplasari.

Chiar daca sunt articole relativ noi pe piata de specialitate, patuturile pliante sunt disponibile intr-o gama bogata de modele. De regula, patutul pliant este confectionat dintr-un schelet metalic, cu husa din material textil. Patuturile de acest gen nu sunt standard. Ele pot avea numeroase accesorizari, in functie de nivelul de confort dorit.

Majoritatea modelelor de patuturi pliante dispun de masuta pentru infasat si suport pentru jucarii. Patuturile sunt prevazute si cu fermoar pentru indepartarea uneia dintre partile laterale.

Marele avantaj? Patuturile pliante sunt usor de transportat si de depozitat. In plus, gratie structurii, patuturile sunt si foarte sigure pentru cel mic.

Desaga Fermecata-Patuturi pliante, la un click distanta

Daca nu ai gasit inca un furnizor de patuturi pliante, apeleaza la Desaga Fermecata, un magazin online dedicat parintilor practici!

Oferta Desaga Fermecata include zeci de patuturi pliante, toate la preturi excelente si intr-o gama completa de culori si accesorizari.

Poti opta pentru patuturi pliante cu sau fara bara pentru atasarea jucariilor, cu buzunar lateral pentru depozitarea acestora sau a altor articole indispensabile bebelusului. Modelele comercializate de Desaga Fermecata sunt prevazute cu roti (roti cu sistem de blocare) pentru o manevrabilitate mai usoara. Sistemul de pliere este foarte practic si usor, ceea ce va simplica instalarea si mutarea patutului dintr-un loc in altul (sau de ce nu, dintr-o vacanta in alta).

Cat despre cromatica..asteapta-te la o explozie de culoare si veselie. Patuturile noastre sunt disponibile in toate culorile posibile, de la roz la albastru si de la crem la rosu.

Cu Desaga Fermecata ai posibilitatea unor cumparaturi rapide, direct de acasa, prin intermediul unui singur click.

Consulta oferta de patuturi pliante si comanda de pe www.desagafermecata.ro! Efectuam livrari in toata tara!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram