DC Shoes Romania doar la B mall ro

23 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

BoutiqueMall prezinta noile modele de adidasi DC shoes pentru sezonul acesta. DC shoes este un brand preferat in randul skateboarderilor atat la noi cat si in alte cateva tari.
In Romania BoutiqueMall este singurul magazin unde vei gasi peste 150 de modele de adidasi DC shoes atat pentru barbati cat si pentru femei.
Colectia de adidasi DC shoes este adresata atat celor care iubesc sporturi precum skateboardul sau snowboardul dar si celor care recurge la tinute mai sport. Adidasii DC au aparut pentru prima data in anul 1994, iar la scurt timp dupa aparitia acestora majoritatea tinerilor "s-au indragostit" de acest renumit de incaltaminte.
Numeroasele campanii publicitare cu ajutorul sportivilor au facut posibila cunoasterea brandului de incaltaminte DC Shoes.
Majoritatea mall-urilor din Romania au asemenea magazine unde veti gasi si tenesi Dc Shoes si alte accesorii.
BoutiqueMall, pe de alta parte, este singurul magazin online unde puteti sa achizitionati adidasi DC la preturi cu 50% MAI MICI DECAT IN MALL.
Pentru acest lucru merita macar sa aruncati un ochi pe noile modele de incaltaminte DC Shoes de pe B-mall. Daca v-am facut curiosi va asteptam pe site-ul oficial BoutiqueMall.
Despre BoutiqueMall
Boutique Mall este un magazin de haine online de firma dedicat barbatilor, femeilor si chiar copiilor. Pe B-mall vei gasi imbracaminte de firma, incaltaminte si accesorii create de designeri celebri precum Adidas, Lacoste, Calvin Klein, Marc Jacobs, DC Shoes, Ray Ban, Fossil, Diesel si multi altii.