Cum iti alegi rochia de mireasa

21 iulie 2017
Autor:
Digital Metrics

Iata cateva sugestii pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand iti alegi rochia de mireasa, unele din sfaturi putand fi valabile si pentru doamnele care intampina probleme in a-si alege rochii de seara:
Mersul la cumparaturi ar trebui sa fie o experienta placuta
Din pacate multe mirese sunt initial dezamagite cand merg sa isi cumpere rochia. Incurcaturile ivite in legatura cu programarea la proba, rochii care nu se potrivesc, vanzatoare neprietenoase si rochii de vis care nu vin bine pe corp sunt cele mai intalnite probleme care iti pot face viata un iad cand cauti o rochie de mireasa.
Pentru a evita aceste lucruri, asigurati-va ca oferiti suficient timp pentru cumparaturi si presarati-le cu elemente de distractie cum ar fi o pauza pentru a lua masa in oras sau a bea un suc. Daca nu va simtiti in totalitate confortabila cu vanzatoarele din magazinul de rochii de mireasa nu trebuie sa ezitati: parasiti magazinul. Si magazinele online sunt o optiune.
O rochie de mireasa este o investitie considerabila, asa ca orice magazin trebuie sa faca tot posibilul pentru a va face pe plac si a va face sa va simtiti speciala. Aici puteti primi sugestii despre diferite modele de rochii, in functie de silueta dumneavoastra.
Alegeti rochia in functie de stilul nuntii
Ganditi-va la tipul de nunta pe care doriti sa o aveti cand va alegeti rochia. In ce anotimp va avea loc? Va fi o petrecere oficiala de seara sau o petrecere casual pe plaja? Te casatoresti intr-o locatie in gradina sau intr-o cladire istorica? Daca aveti o nunta tematica, ati putea dori sa includeti si rochia de mireasa in acea tema. Pe de alta parte, unele mirese isi gasesc intai rochia si in functie de ea isi stabilesc tema nuntii.
Ce parte a corpului vreti sa evidentiati
Exista atat de multe stiluri si croieli de rochii de mireasa, incat va exista intotdeauna un model care sa se potriveasca formei corpului tau. Cheia este sa alegeti ceva care sa va puna in valoare atuurile, in timp ce incercati sa mascati partile corpului de care nu sunteti prea incantata.
Tineti cont de 4 lucruri:
1.Rochiile tip Empire vor prelungi silueta femeilor cu picioare scurte
2.Rochiile cu talie joasa le avantajeaza pe cele mai putin inalte
3.Rochiile cu decolteu in V au rolul de a subtia si sunt perfecte pentru miresele mai plinute
4.Detaliile si rochiile voluminoase in zona pieptului sunt perfecte pentru miresele cu sanii mici
Nu incercati sa va ascundeti partile corpului care nu va plac prin croieli cu falduri, deoarece acest lucru va atrage si mai mult atentia asupra acestor zone. In schimb, asigurati-va ca rochia dvs. nu este prea decoltata, pentru a nu sta toata ziua incordata si a nu regreta peste ani cand te uiti la fotografiile de la nunta.
Alegeti-va propriul stil
In loc sa alegi o rochie de mireasa doar pentru ca este la moda, mai bine alege una care iti place si asta te va face sa arati si sa te simti minunat. Este mai bine sa va aduceti aportul de stil asupra unei rochii simple, folosind bijuterii, pantofi si alte accesorii, decat sa alegeti o rochie de pe podiumul de moda pe care sa o regretati mai tarziu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram