Cum avem grija de animalutul de companie?

7 martie 2017
Autor:
Touch Media

Daca vrem un animal de companie trebuie inainte de toate sa ne cunoastem bine prioritatile, sa stim cat de mult implica acest lucru, cine are grija de el, cine il scoate la plimbare, cine ii da sa manance si cata atentie are el nevoie. Ingrijirea catelului nu este un lucru atat de complicat daca o facem din placere, daca vine de la sine si nu ni se para o corvoasa sa iesim cu el la plimbare sau sa ii dam sa manance. Toate cele necesare pentru catelul tau, pentru toate varstele, rasele si dimensiunile le gasesti la pet shop-ul din Bucuresti Sara Dog.

Care sunt necesitatile unui catel? Un catel in casa inseamna multa responsabilitate, dar si bucurie, frumusete, seninatate si multe amintiri de pus in rama. Pe de alta parte un catel trebuie ingrijit corespunzator, trebuie dus la veterinar pentru vaccinul anual, pentru deparazitari si cosmetica pentru ca blanita sa se mentina moale si stralucitoare. Daca vrei sa ai un catel sanatos evita sa ii dai tot ce mananci tu, scoate-l la plimbare si alearga-l cel putin 30 de minute pe zi, daca vrei sa fie si mai distractive ia cu tine cateva jucarii pentru caini.

Este foarte important sa ii oferi un spatiu al lui cu saltele pentru caini, cu boluri pentru apa si mancare, o cutie cu jucarii, in felul acesta vei evita sa doarma cu tine sau sa plimbe mancarea prin toata casa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram