Cosmetics Online ofera extensii de par la preturi accesibile

26 ianuarie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Trebuie sa recunoastem. Femeile sunt obsedate de podoaba lor capilara. Si pe buna dreptate. Un par lung, stralucitor si bogat atrage privirea, admiratia, dar si invidia oricui.

Asa cum barbatii ar face orice sa mascheze acel inceput de chelie, femeile recurg la extensiile de par pentru a avea podoaba capilara mult dorita. De multe ori ne trezim ca visam cu ochii deschisi atunci cand vedem vedetele la televizor cu un par lung, bogat…intr-un cuvant, perfect. Ei bine, nu e chiar asa. Pentru a avea parul perfect e nevoie de produse speciale, ore la stylist si o serie de trucuri cum ar fi extensiile de par.

Din pacate parul lung este foarte greu de intretinut, si in multe cazuri nu este indeajuns de bogat pentru a merita tot efortul. Si astfel cedam presiunilor celor din jur cum ca parul tuns pare mai bogat si ajungem la foarfec si apoi la regrete. Dar datorita extensiilor de par, putem in sfarsit sa ne indeplinim visul.

Ce sunt extensiile de par?

O extensie de par reprezinta o aditie de par ce poate schimba volumul si lungimea parului in cateva secunde. De asemenea, extensiile de par pot fi folosite si pentru a crea coafuri deosebite, cocuri de mireasa sau impletituri. Extensiile pot fi din par sintetic sau din par natural, acestea din urma putand fi vopsite si coafate fara nici o problema.

Extensiile de par pot fi incadrate in doua mari categorii:

1. Extensii permanente

Acestea dureaza intre 6 si 8 luni, sunt aplicate numai in saloane specializate si, la randul lor, se impart in mai multe categorii:

  • Extensii de par cu cheratina - aplicarea lor dureaza pana la trei ore deoarece fiecare suvita este adaugata cu un aparat special. Se executa la cald si se pot refolosi schimband cheratina.
  • Extensii de par cu microring - se monteaza la rece, aproape de radacina parului, cu ajutorul unor mici ineluse ce le tin atasate de parul natural.
  • Extensii de par cusute - sunt atasate foarte aproape de radacina parului cu ajutorul unui ac si fir special.

2. Extensii de par temporare

  • Extensii clip-on sau clipsuri - se pot aplica si acasa, simplu si eficient

Avantajele extensiilor de par

  • Ofera textura, volum si suplete parului
  • Poti obtine ce lungime doresti
  • Poti alege intre suvite drepte, ondulate sau crete
  • Se pot vopsi si coafa
  • Pot fi purtate o perioda lunga de timp fara a afecta parul
  • Sunt usor de intretinut
  • Nu se vede nici o diferenta intre parul natural si extensii
  • Se fixeaza usor si nu necesita produse chimice agresive

Atunci cand te hotarasti sa apelezi la extensii de par, cere sfatul unui expert. Magazinul cosmetics-online.ro ofera spre vanzare extensii ce imita pefect parul natural, de cea mai buna calitate. Extensiile sunt oferite intr-o varietate de culori si lungimi, in functie de preferintele tale. Pentru mai multe informatii despre calitatea, preturile si originea extensiilor de par, viziteaza magazinul nostru on line.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram