Cele mai avantajoase promoții sunt la Super Sale Weekend Ofertele și surprizele continua și în weekendul 21 22 ianuarie la Ploiești

20 ianuarie 2017

Prima lună din an este dedicată shoppingului inteligent la Ploiești Shopping City și pune la dispoziția vizitatorilor numeroase promoții avantajoase, dar și momente speciale și surprize pe măsură, în cadrul Super

Sale Weekend. Primul weekend de Super Sale Weekend s-a bucurat de un succes răsunător și zeci de clienți au ales să profite de cele mai avantajoase promoții oferite de magazinele partenere. Astfel, aceștia au putut face shopping la prețuri mai mici cu până la 70% la zeci de branduri preferate, la o categorie variată de

produse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii până la cosmetice, decorațiuni și electrocasnice. Toți vizitatorii s-au putut bucura și de sesiunile de beauty gratuite, demonstrațiile de dans, tombole și concursurile surpriză oferite de cel mai important centru comercial din județ și din împrejurimi.

Iar ofertele speciale continuă și în acest weekend, 21-22 ianuarie, când, pe lângă reducerile pregătite de brandurile preferate, clienții se vor putea bucura de multe alte activități. Pe parcursul celor două zile de Super Sale Weekend, în intervalul orar 10:00-18:00, Ploiești Shopping City va avea grijă să le completeze vizitatorilor experiența de shopping cu o mulțime de momente deosebite, pregătite special pentru ei.

Cadouri, sesiuni de beauty gratuite și mișcare la Beauty Corner

Sâmbătă și duminică, doamnele și domnișoarele vor putea profita de sesiuni gratuite de răsfăț. Acestea vor avea ocazia să beneficieze, în corner-ul special amenajat în zona scărilor rulante, de servicii gratuite de hairstyling, make-up, unghii tehnice și testare de parfumuri și cosmetice, oferite de partenerii evenimentului: Marigold, Make-up by Rodica Georgescu, Atelierele Ilbah, Oriflame. Motivația pentru un an activ și sănătos va fi asigurată de Nico Fitness și Alla Dance, care vor susține demonstrații de mișcare și dans. La final, participantele la demonstrații vor putea să participe la tombola care va oferi din oră în oră un set de două căni termosensibile personalizate.

Tombolă cu premii pentru toți vizitatorii

Pentru fiecare 200 lei cheltuiți în magazinele centrului comercial, vizitatorii vor avea șansa să câștige garantat un premiu surpriză. Pe baza extragerii unui talon din urna amplasată la Biroul de Informații, aceștia vor putea să câștige o sticlă de vin, un gloss Sephora sau un voucher de cumpărături în cadrul Ploiești Shopping City.

Toți clienții vor fi însă răsplătiți: la fiecare 50 de lei cheltuiți, aceștia vor primi un voucher pentru o oră de biliard în cadrul sălii de jocuri Play Again.

Cei care vor trece pragul centrului comercial Ploiești Shopping City în acest weekend sunt invitați să se încălzească cu un ceai cald Lipton și să deguste cele două sortimente, green tea cherry și english breakfast.

O lună întreagă de shopping la prețuri avantajoase

Întreaga lună ianuarie este dedicată prețurilor mici și ofertelor irezistibile. Magazinele din Ploiești Shopping City oferă pe tot parcursul reduceri semnificative. Astfel pasionații de shopping se vor putea bucura de prețuri mai mici cu până la 70% la zeci de branduri și vor putea alege dintre articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, decorațiuni, electrocasnice, cosmetice și produse de înfrumusețare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram