Snowflakes by Magnolia Scarves you are like no other your scarf like no other

6 ianuarie 2015

Iarna este sezonul care confirmă fashionistele adevărate. Cu stil și eleganță, ele fac abstracție de gradele micidin termometre și își etalează frumusețea cu determinare și demnitate. Cu un fler extraordinar, surprind mereu prin combinații inedite între elemente must-have ale sezonului și accesorii style statement.
Eșarfa este poate unul dintre accesoriile care “vorbește” cel mai bine despre personalitatea unei femei, care reflectă la exterior ceea ce simte cu adevărat.
Pornind de la acest insight prețios au fost create eșarfele Magnolia Scarves, pentru a reda în modul cel mai delicat unicitatea feminină. Realizate 100% din mătase naturală și cu elemente subtile Swarovski, eșarfele M Scarves sunt imprimate cu design-uri unice, generate digital într-o varietate de combinații grafice și tonuri specifice. Eșarfele Magnolia Scarves pot fi personalizate în funcție de individualitatea celei care le poartă, complimentându-i stilul vestimentar, fie că este vorba de ținute de zi sau de ținute pentru ocazii speciale.
Noua colecțiede iarnă Snowflakes redă în modul cel mai sugestiv unicitatea fiecărei eșarfe MagnoliaScarves. Asemenea fulgilor de zăpadă, unici precum cristalele de gheață care îi alcătuiesc, fiecare print, fiecare eșarfă din această colecție este diferită și spune o poveste.
Modelul Kaleidoscope Skies privește și ilustrează, prin cilindrul unui caleidoscop, povestea zborului unor stoluri de păsări deasupra copacilor ninși, iar fiecare print din acest model prezintă un cadru nou din călătoria stolului de păsări.
Endless Magnolia imaginează însuși spiritul brandului, frumusețea feminină, nobilă, delicată ilustrată printr-o spirală de flori de magnolie, care își continuă povesteaîn fiecare print, surprinzându-ne cu melanjuri mereu diferite de dispuneri grafice și culori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram