My Lidl Shop singurul joc pentru dispozitive mobile prin care fiecare utilizator devine managerul propriului magazin Lidl

21 iunie 2017

Un joc distractiv la cumparaturi, si nu numai

Lidl si-a asumat misiunea de a veni constant in intampinarea clientilor sai cu oferte si initiative surprinzatoare. Cel mai recent proiect in acest sens este My Lidl Shop, jocul cu provocari zilnice inspirate de activitatea desfasurata in magazinele Lidl. Utilizatorii trebuie sa intre in rolul unui Manager de magazin si sa gestioneze intreaga activitate a acestuia. My Lidl Shop are 6 niveluri, iar provocarile pentru utilizatorul care devine Manager de magazin cresc cu fiecare nivel.

Fiecare proba indeplinita le aduce utilizatorilor monede, puncte, trofee si recompense, care le garanteaza accesul la nivelurile urmatoare. In plus, jocul include si o componenta care se activeaza in magazinele Lidl din toata tara: prin scanarea produselor semnalizate in joc, clientii vor debloca noi avantaje in aplicatie. Astfel, My Lidl Shop transforma cumparaturile intr-o experienta unica, ce imbina o activitate necesara si recurenta cu distractia.

O fereastra in culisele retailului

Dincolo de functia de divertisment, aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a descoperi, intr-o maniera interactiva, ce inseamna business-ul Lidl: cel mai bun raport calitate-pret, prospetimea produselor, orientarea catre satisfactia clientului, sustenabilitatea. In rolul de Manager de Magazin, acestia invata cum sa coordoneze angajatii si sa se adapteze la nevoile clientilor. Mai mult, utilizatorii pot descoperi toate elementele importante dintr-un magazin - de la asigurarea prospetimii si varietatii produselor, la modernizarea infrastructurii, ori gestionarea veniturilor si a cheltuielilor.

Pentru ca uneori mersul la cumparaturi poate fi o adevarata provocare pentru parinti, aplicatia transforma magazinul in locul de joaca preferat al celor mici. Astfel, jocul contribuie la o experienta de cumparaturi cat mai placuta pentru intreaga familie.

Aplicatia poate fi descarcata din magazinele Google Play si App Store. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Surprize Lidl.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram