Hochland lanseaza Cascavalul cu Ingrediente pentru ca tu sa te poti bucura de o varietate de gusturi in fiecare zi

20 ianuarie 2015

Cascavalul Hochland cu Ingrediente este disponibil in doua sortimente, cu piper si busuioc. Fie ca alegi cascavalul cu piper sau pe cel cu busuioc, in format rotund sau felii, esti sigur ca te bucuri de acelasi produs realizat cu rigoare germana, care pastreaza gustul bun, laptos si consistenta fina, cremoasa a cascavalului tau preferat.
Cascavalul Hochland cu Ingrediente este realizat in fabrica de la Sovata, din lapte romanesc, avand la baza aceeasi reteta autentica locala care foloseste numai ingrediente naturale. Combinand cascavalul cu noi ingrediente, Hochland iti propune sa ii surprinzi pe cei dragi si sa te bucuri in fiecare zi de mese savuroase alaturi de acestia.
Expertiza locala si rigoarea germana au facut ca Hochland sa fie cea mai cunoscuta marca de branzeturi si cea mai recomandata marca de cascaval din Romania. Lansarea celor doua noi sortimente vine in continuarea inovatiilor pe care Hochland le-a adus de-a lungul timpului pentru ca tu sa poti alege dintr-o gama cat mai larga cascavalul care se potriveste gusturilor tale si ale celor dragi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram