McDonald’s Tribal Worldwide Romania si OMD Romania au depasit recordul like urilor pe Facebook

10 februarie 2015

Big Mac este unul dintre produsele favorite ale romanilor, fapt demonstrat si de sustinerea de care s-a bucurat in cea mai recenta campanie McDonald’s Romania, semnata de Tribal Worldwide Romania si OMD Romania: “Big Like pentru Big Mac”.

Mai precis, fotografia cu Big Mac de pe pagina de Facebook McDonald’s Romania a devenit, conform Facebrands, postarea care a adunat cele mai multe like-uri din Romania, din categoria Food & Drinks. Cum orice demers in social media are un impact sporit daca este sustinut de key influencers, provocarea “Big Like pentru Big Mac" a fost share-uita si de o serie de blogeri, cu sprijinul MSL GROUP The Practice.

”Big Mac este unul dintre produsele emblematice McDonald’s si a fost mereu in topul preferintelor clientilor nostri. Acest produs merita o campanie speciala care sa arate ca este preferatul tuturor si ca gustul si popularitatea sa il transforma intr-un brand in sine.” a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

“Campania a aparut aproape firesc... un Big Mac merita un Big Like, asa ca ne-am gandit sa incercam acest experiment si sa transformam o poza din planul de content in cea mai like-uita poza din online-ul romanesc.”, a declarant Bogdan Zavera, Digital Creative Director Tribal Worldwide Romania.

Postarea a atins in doar 20 de zile aproape 1.4 milioane de useri si 46.589 de interactiuni, dintre care 45.690 au fost like-uri care au adus fotografia pe locul 1 in topul postarilor din categoria Food&Drinks din comunitatea Facebook din Romania.

DESPRE McDONALD’s ROMANIA
In anul 2015 McDonald’s Romania aniverseaza 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pietei restaurantelor din tara cu 67 de restaurante in 21 de orase si 150.000 de clienti care ii trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajati si a investit peste 600 de milioane de lei in Romania. In anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.

DESPRE THE GROUP
The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice, productie, marketing experiential si evenimente speciale. The Group gestioneaza comunicarea pentru mai mult de 200 branduri locale si international.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram