Samsung dorește prezența dezvoltatorilor români în San Francisco la Samsung Developer Conference 2016 in San Francisco

11 aprilie 2016

Dezvoltatorii și studiourile de gaming din România sunt așteptați anul acesta la SDC – Samsung Developer Conference. Evenimentul va aduna peste 5.000 de participanți: dezvoltatori și antreprenori inovatori din domeniul tehnologiei mobile. Reprezentanți de la companii de marcă începând cu Samsung, Google, Intel, Cisco SmartThings, IBM Watson șamd. vor prezenta cele mai noi trend-uri și inovații în materie de aplicații pentru dispozitivele inteligente. Tema conferinței de anul acesta care va avea loc la centrul Moscone West din San Francisco va fi – Connecting the future everywhere you look.
“Dezvoltatorii și studiourile românești de gaming sunt invitați să se alăture programului Samsung Developer. Odată intrate în această familie a Samsung, studiourile independente selectate beneficiază de programul și aparatul de promovare al Samsung. Învățând cum să inovezi pentru Samsung, mai departe, Samsung te așează în circuitul marilor jucători și dezvoltatori de aplicații” – Mihai Pohonțu, vice-președinte Emerging Platforms la Samsung – organizator SDC2016.
Ce este SDC2016?
Samsung Developer Conference este cel mai important eveniment pentru comunitatea dezvoltatorilor Samsung. Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente de dezvoltatori din lume, oferind mai mult de 60 de sesiuni de lucru și workshop-uri ce prezintă oportunități pentru cele mai noi tehnologii, dispozitive și arii de interes unde experții Samsung vor face cunoștință cu acestea și vor ajuta creațiile antreprenorilor și dezvoltatorilor participanți. Prin acest fel Samsung aduce tehnologia de mâine la îndemâna dezvoltatorilor care doresc să se bazeze și să construiască pe ea.
Cine va vorbi la SDC2016?
Cu cele peste 60 de sesiuni de lucru si workshp-uri, Samsung promite un program plin cu speacker-i fenomenali. Printre cei peste 100 de speaker-i se numără Genevieve Bell, vice-președinte al Intel Corporate Strategy Office, John Pleasants, vice-președinte executiv Samsung Media Solutions Center America, Pranav Mistry vice-președinte global al Samsung și românul Mihai Pohonțu, vice-președinte Emerging Platforms al Samsung (fost vice-președinte și general manager al Central Development Services de la Electronic Arts, fost vice-președinte Game Operations la The Walt Disney Company Inc.)

Este acest eveniment potrivit pentru dezvoltatorii din România?
SDC2016 se adresează oricărui studio și dezvoltator din România care este interesat să dezvolte pentru Samsung dispozitive care rulează Android sau Tizen, dezvoltare HTML5, Health & Wellness, securitate, Virtual Reality Hardware, gaming și entertainment, wearables, Internet of Things cum ar fi soluțiile inteligente pentru acasă și birou. La Samsung Developer Conference participanții vor putea vedea cele mai noi tehnologii și inovații viitoare de la Samsung și partenerii săi și vor avea oportunitatea de a construi astăzi, tehnologia de mâine.
“Dezvoltatorii sunt rebeli, non-conformiști, creativi, ființe umane deosebite. Ei sunt alchimiștii epocii moderne care pot fuziona arta cu știința” – Mihai Pohonțu.
Experții și partenerii Samsung sunt pregătiți pentru cele mai dificile provocări și vor oferi răspunsuri pentru întrebările dezvoltatorilor și antreprenorilor participanți în cadrul sesiunilor din zonele dedicate. De asemenea participanții vor învăța de la Samsung cum să profite la maximum de aplicațiile proprii și să lucreze cu Samsung pentru a genera cel mai mare venit posibil pentru aplicațiile create.
SDC2016 asigură prezența unui grup consolidat din experți din industrie, dezvoltatori, influențatori, lideri în afaceri și investitori care va oferi informații și soluții la problemele reale. Pe această cale SDC2016 oferă antreprenorilor cea mai bună oportunitate de conectare, direct cu experții Samsung în tehnologie. Studiourile și dezvoltatorii din România care vor participa la SDC2016 vor face parte dintr-un spectacol care va reuni mii de programatori, lideri în afaceri și influențatori de pe întreg mapamondul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram