Kruger amp;Matz prezinta trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4

22 februarie 2017

FLOW 4+ functioneaza cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, are un procesor octa-core MTK6753, tactat la 1.3 GHz si o memorie RAM de 3GB. Aceasta combinatie asigura o functionare usoara indiferent de jocurile sau aplicatiile utilizate, precum si atunci cand urmaresti filme sau stai pe internet. Datele pot fi stocate in memoria interna de 16 GB sau pe un card suplimentar de memorie de max. 64 GB.

Ceea ce diferentiaza acest model intre celelalte modele de smartphone Kruger&Matz este ecranul. FLOW 4+ este primul produs din portofoliul producatorului cu ecran FullHD cu diagonala de 6". Pentru o mai buna protectie impotriva zgarieturilor ecranul a fost protejat cu sticla Dragontrail.

Functionalitatea smartphone-ului FLOW 4+ este data si de cititorul de amprenta aflat pe partea din spate a produsului, astfel pozele personale, contactele si mesajele stocate pe smartphone sunt in siguranta. Pentru persoanele active care calatoresc deseori pentru afaceri sau au doua numere de telefon - unul personal si unul de serviciu – posibilitatea de a utiliza doua carduri microSIM este extrem de utila. Bateria cu capacitate de 6000 mAh va garanta cu siguranta multe ore de vorbit, stat pe internet, sau de utilizare a aplicatiilor preferate. FLOW 4+ este disponibil in doua variante de culori: argintiu si negru.

Celelalte doua modele, FLOW 4 si FLOW 4S, au design asemanator – ecran IPS de 5" cu rezolutie de 720x1280 px si memorie RAM de 1 GB, respectiv 2 GB si memorie interna de 8 GB si respectiv 16 GB. Procesorul quad-core MT6735 asigura buna functionare a sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow. FLOW 4 si 4S ofera posibilitatea conectarii la internet prin WiFi si 4G LTE, fiind dotate cu doua sloturi pentru card SIM, dintre care unul este adaptat la marime standard. Bateria cu capacitate de 2100 mAh asigura o zi intraga de distractie si lucru.

Seria de smartphone FLOW 4 este disponibila in magazinul online oficial Kruger&Matz la urmatoarele preturi: FLOW 4 - 419 Ron, FLOW 4S - 499 Ron, FLOW 4+ - 899 Ron.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram