Kruger amp;Matz LIVE 4 – combinatia perfecta intre functionalitate si eleganta

26 octombrie 2016

Smartphone-ul Kruger & Matz LIVE 4 este dotat cu procesor MediaTek MTK6735 care suporta, in functie de versiune, 2 GB RAM pentru modelul LIVE 4 si 3GB pentru LIVE 4S. Pentru fiecare dintre aceste doua modele difera si memoria interna, respectiv 16 GB si 32 GB, cu optiunea de extindere cu un card microSD. Aceasta combinatie ofera utilizatorilor o functionare optima a telefonului pentru vizionarea diverselor pagini web, pentru jocuri sau aplicatii. Toate acestea sunt realizate cu ajutorul unui ecran IPS de 5" cu rezolutie de 720x1280 px, acoperit cu sticla curbata Dragontrail pentru un plus de rezistenta.

In partea din fata a smartphone-ului LIVE 4 este plasat un buton multifunctional, care este utilizat si ca cititor de amprente. Este o solutie confortabila, in special pentru cei care tin la viata privata. Acum esti sigur ca pozele personale, contactele si mesajele tale sunt protejate si numai tu ai acces la ele. Daca ai nevoie de acces rapid la o serie de functii pe care le folosesti frecvent butonul multifunctional iti vine in ajutor. Daca apesi o data activezi ecranul, poti raspunde la un apel, sau sa te intorci la pagina principala, pe cand daca apesi de doua ori ti se va afisa o lista a aplicatiilor ce ruleaza pe telefon. Tinand apasat butonul multifunctional vei debloca ecranul telefonului si vei putea face poze (in modul Camera foto) sau vei putea
porni cautarea vocala pe ecranul prinicipal.

LIVE 4 te ajuta sa-ti pastrezi toate amintirile importante pentru tine. Camera spate de 13 megapixeli cu autofocus si iluminare LED in doua culori ofera poze si filmari de calitate, indiferent de momentul zilei cand le realizezi. In plus, datorita camerei fata de 5 megapixeli poti purta apeluri video prin mesageria instant, sau sa iti faci poze de tip "selfie".

Carcasa cu design plin de stil, pe auriu ascunde optiunea dual SIM, care iti permite sa ai simultan doua carduri SIM: micro si nano SIM, precum si o baterie cu capacitate de 2350 mAh. Un alt aspect important ce trebuie mentionat, LIVE 4 de la Kruger & Matz este dotat cu USB tip C, al carui design simetric rezolva problema posibilelor deteriorari ale portului de incarcare, de exemplu la conectarea alimentatorului.

Cele doua modele de smartphone de la Kruger & Matz sunt disponibile in magazinul online oficial la urmatoarele preturi recomandate: LIVE 4 - 799 Ron, LIVE 4S – 899Ron.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram