Cum sa te bucuri de Campionatul European de Fotbal din aceasta vara în living ul tau

10 mai 2016

Cu doar o lună până la startul Campionatului European de Fotbal 2016 din Franța, microbiști de pe întregul continent își fac planuri pentru o sărbătoare fotbalistică ce se va întinde pe durata a 31 de zile. Numai câțiva dintre ei au bilete la meciuri. Majoritatea va urmări competiția de acasă, iar pregătirile dinaintea turneului final european vor consta în programarea întâlnirilor alături de familie și prieteni și alegerea meciurilor din calendarul competiției. De asemenea, pentru a maximiza plăcerea vizionării meciurilor de la turneul final european este nevoie de un upgrade tehnic. MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, evidențiază câteva soluții de vizionare a competiției pentru multele ore de fotbal.
• Pentru microbiștii cu un buget strict
Un monitor nou nu trebuie să implice gestionarea unui buget mare. Utilizatorii care urmăresc un preț favorabil și doresc să urmărească această competiție alături de cei dragi, pot încerca modelul 276E7QDSW de 27-inci de la Philips. Formatul acestuia este de 16:9 cu o rezoluție îmbunătățită HD (1920 x 1080), ce creează imagini clare și detaliate pe un ecran lat, perfect pentru o competiție care se desfășoara într-un ritm rapid. În pofida dimensiunilor mici, ecranul oferă imagini clare și vii, si mulțumită tehnologiei panoului cu unghi larg de vizualizare de tip PLS, un grup de oameni poate urmări imaginile chiar și când stau unul lângă altul. Prin intermediul tehnologiei Flicker-Free, monitorul elimină efectul de scintilație, ceea ce înseamnă că ochii vor fi mai protejați de-a lungul orelor întregi de fotbal. Utilizatorii se pot aștepta la detalii clare asociate cu luminozitatea și culorile realiste ce creează o experiență cât mai apropiată de realitate.
• Pentru utilizatorii cu bugete mai mari
Nu este ca și cum ar avea bilete pe stadion însă, chiar și fără să mai treacă prin turnicheții de la porțile de acces, microbiștii pot ajunge mai aproape de acțiune cu un ecran UltraWide, cu rezoluție Quad HD care este susținut de un milliard de culori. Modelul BDM3490UC de la Philips este special datorită curburii acestuia: se încadrează perfect în câmpul vizual al utilizatorilor pentru a crea o experiență cu adevărat captivantă. Tehnologia Flicker-Free, rezoluția 3440 x 1440 și gradațiile fine ale culorilor sunt completate de difuzoarele DTS integrate în monitorul de 34 de inci, ce vor reproduce cât mai bine atmosfera de pe stadioane. Totul pentru a face fotbalul mai captivant.
• Pentru cei care nu sunt microbiști
Îndrăznim să spunem că nu toată lumea gustă perspectiva “sportului rege”, ca să nu mai spunem că vorbim de o “dieta” care va ține o lună de zile. Persoanele care nu sunt pasionați de fotbal însă care sunt înconjurați de personae interesate de meciuri, ar trebui să opteze pentru modelul 275C5QHGSW de 27 de inci de la Philips cu Ambiglow Plus Base. Efectele luminoase create de această bază garantează pentru o stare de spirit bună. Chiar și atunci când ecranul este închis, tehnologia Ambiglow Plus emite un halou de lumină în jurul bazei ce poate fi reglat pentru a crea o ambianță unică în încăpere. Când ecranul este pornit, această bază poate fi programată pentru a sincroniza luminozitatea și culorile cu imaginile de pe ecran (în mod inevitabil, meciul de fotbal) pentru a crea o experiență mai intensă dincolo de ecran. Superbele imagini, contrastul și culorile vii ale acestora sunt susținute de panourile late AH-IPS pentru a-i mulțumi pe microbiști.

In noul format extins, Campionatul European de Fotbal 2016 va găzdui nici mai mult și nici mai puțin de 51 de meciuri – mai mult decât orice alt turneu precedent. Acesta este un alt motiv în plus pentru a obține un monitor în timp util pentru meciul de deschidere al competiției dintre echipa României și a Franței din 10 iunie de pe stadionul Stade de France – Saint Denis din Paris (nu uitați că meciul începe la ora 22:00). Un monitor care să ofere o imagine corectă pentru toate aceste dispute fotbalistice și de a face experiența acestui turneu final de neuitat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram