SISTEME DE POMPARE INDUSTRIALE ȘI PENTRU IRIGAȚII

28 martie 2017
Autor:
Limonade

Soluții Pompare Fluide oferă partenerilor săi echipamente de pompare pentru apicații specifice industriale, irigare și servicii specializate ce cuprind mentenanță periodică, echipamente și consultanță tehnică de calitate înaltă, susținută de experiența din domeniu.

- Grupul de Aplicații industriale: submersibile, electropompe verticale, de drenaj, mixere, centrifuge și cu rotor semi deschis de la Grundfos cu configurații specifice.

- Grupul de irigații: electropompe pentru puț, orizontale, verticale de presiune, pomple dublu flux, motopompe și piese pentru echipamente Grundfos, Saer, Lowara care asigură buna irigare și o acoperire completă suprafețelor.

Master Engineering asigură calitatea materialelor din care sunt construite sistemele și angrenajele distribuite.

Pachetul de servicii oferit de Soluții Pompare Fluide vă va asigura tot suportul tehnic de care veți avea nevoie cu echipamentele achiziționate.
Oferim de asemenea montarea și punerea în funcțiune a echipamentelor achiziționate, informații și explicații suplimentare referitoare la buna mentenanță a echipamentelor, toate încadrate într-un cost optim.

Pentru orice fel de întrebări, informații sau cereri de ofertă, contactați-ne telefonic la 0742 828 049 sau completați formularul de contact la https://www.solutiipomparefluide.eu/contactati-ne/ și vă vom raspunde în cel mai scurt timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram