Noua gama de mașini de spalat vase Hotpoint

25 noiembrie 2014

Zone Wash

Cu ajutorul tehnologiei Zone Wash este posibilă alegerea compartimentului de spălare, astfel încât puterea de spălare este optimizată, iar rezultatul este unul excelent. Spălarea localizată este cu 30% mai eficientă comparativ cu spălarea standard şi este capabilă de a îndepărta până şi cele mai încăpăţânate pete.

Active Oxygen

Active Oxygen este o tehnologie nouă de la Hotpoint, garantată de un patent internațional. Cu ajutorul acestei funcții mirosurile neplăcute de mâncare imprimate în veselă sunt eliminate printr-un proces natural: moleculele de oxigen reacționează cu particulele de aer, neutralizând mirosurile neplăcute.
Flexiload

Capacitatea mașinii de spălat nu este măsurată în cm, ci în flexibilitate. Configurația versatilă a mașinii Hotpoint poate cuprinde până la 15 spații de stocare: farfuriile, tigăile și tacâmurile pot fi plasate în diferite moduri pentru a folosi spațiul cât mai eficient. Componentele mobile pot fi şi ele configurate astfel încât spațiul să poată fi folosit eficient. În plus, suportul de tigăi permite amplasamentul vertical al recipientelor pentru optimizarea spațiului.

Maşinile de spălat vase Hotpoint sunt dotate şi cu sistemul Start2End Light şi ciclul self-clean. Sistemul Start2End Light este poziționat deasupra ușii și asigură semnalizarea vizuală și sonoră a pornirii sau opririi ciclului de spălat. Ciclul self-clean combinat cu detergent de vase este executat în 50 de minute și asigură obținerea unui rezultat eficient. Această funcție împiedică dezvoltarea microorganismelor în interiorul mașinii iar funcția de sterilizare de 80 de minute poate igieniza tacâmuri și chiar biberoane.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brandul Hotpoint combină trecutul și viitorul pentru a da viață unei noi generații de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care să ușureze sarcinile casnice.
Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea în premieră a elementelor de bază din bucătărie într-o singură structură compactă sau OSA, premiată cu “Compasso d’Oro” de către ADI, care oferea o consolă de lucru într-o singură formă. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combină tehnologie, estetică și economie de energie, pentru a da viață conceptului unei bucătării contemporane.
Într-un singur cuvânt - înaltă performanță combinată cu un design rafinat. Viziunea ambițioasă s-a transpus în realitate prin colaborarea- inițiată din 1968 și care continuă - cu arhitectul japonez Makio Hasuike, ce interpretează cel mai bine starea Hotpoint și care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio- frigiderul cu 4 uși și un design unic, Aqualtis- mașina de spălat care oferă programe customizate pentru orice tip de țesătură- rezultatul multor ani de studii în domeniul mașinilor de spălat, combinat cu toată creativitatea lui Hasuike.

Hotpoint reprezintă un sinonim pentru excelență în design, caracteristici diverse, confort, dar și inteligență: în timp, compania a explorat lumea digitală și a domoticii, urmărind cele mai avansate tehnologii, dezvoltând produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucătărie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital și multe altele.
Lansarea tot mai multor soluții avansate a permis obținerea unor rezultate importante și în zona sustenabilității eco. Grija specială manifestată de Hotpoint pentru economisirea resurselor și protecția mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigură standarde ridicate de eficiență și consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, mașini cu uscător, frigidere și cuptoare care asigură economii la consumul de energie, fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Mai mult, compania este angajată în monitorizarea continuă a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricație, reducând consumul de energie electrică, gaze naturale și apă, dar și emisiile de CO2.
Hotpoint este o marcă înregistrată a Indesit Company.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram