Ingrijirea unei masini de spalat rufe: eGood

18 aprilie 2015
Autor:
AUTHORITY

Din nicio locuinta nu pot lipsi masinile performante dedicate spalarii hainelor. Stim cu totii cat de greu este sa te ocupi de toate activitatile casnice si, totodata, sa ai o cariera reusita. Tocmai de aceea, platformele din mediul online ne aduc sute de solutii ultramoderne si ne prezinta modelele de electrocasnice pe care ni le dorim.

Masina de spalat este un aparat electrocasnic ce trebuie constant ingrijit pentru o buna functionare pentru o perioada cat mai indelungata. Impreuna cu echipa de specialisti a platformei de electrocasnice, am strans cateva idei ce va pot ajuta la ingrijirea masinilor de spalat de pe e-Good astfel incat sa va puteti bucura de performantele acestora pentru cat mai multa vreme! Indiferent daca veti opta pentru un model de la LG, cu 1000 rpm si clasa A++, sau va doriti o varianta de la Samsung sau Indesit, platforma va aduce solutia care vi se potriveste.

Cum se face curatarea masinilor pentru spalarea rufelor?

Avand in vedere volumul mare al rufelor murdare ce trec "prin mainile" unui aparat electrocasnic de acest tip, nu e de mirare ca si curatarea acesteia este foarte importanta. Pe langa inevitabilele depuneri de calcar, masinile de spalat trebuie curatate si de substantele chimice, in special vopseaua rufelor.
Daca metoda curatarii cu otet vi se pare putin cam depasita (de multe ori este cat se poate de eficienta), cei de la e-Good spun ca au in ofertele lor aparate cu program "auto-wash", al carui ciclu este recomandat sa fie rulat cel putin lunar.

Ingrijirea rufelor din interiorul masinii

Prin ingrijirea rufelor din masina de spalat, avem grija atat de rufe, cat si de elementele masinii. Pentru asta, trebuie in primul rand evitata uitarea hainelor ude in masina, fapc ce poate duce atat la degradarea hainelor, cat si la formarea de mucegai in interiorul cuvei aparatului.
O alta recomandare a celor de la e-Good este sa lasati usa deschisa dupa spalarea hainelor, pentru a permite o aerisire corespunzatoare a spatiilor din interior.

Ingrijirea filtrelor este foarte importanta

Scamele dupa spalare, sau rufele imbibate cu apa murdara sunt indicii ale problemelor filtrului masinii. Acest lucru este datorat evacuarii precare a apei folosite, un semn fiind vibratiile si zgomotele scoase de aceasta.
Daca intampinati aceste probleme, asteptati terminarea programului si scoateti hainele din aceasta, cu atentie, pentru ca apa din masina va curge. Apoi indepartati scamele din filtru si spalati-l cu apa calda.

Site-ul despre care vorbim ne aduce, pe langa masinile pentru spalatul rufelor, o serie de combine frigorifice, aragazuri, frigidere si electrocasnice mici - toate acestea alcatuesc o oferta variata si atractiva, care merita sa fie descoperita. e-Good este un site ce comercializeaza o gama larga de electrocasnice de la cele mai mari brand-uri, disponibile la cele mai bune preturi! Un aparat marca Samsung, din aceasta categorie, se vinde pe magazinul online de referinta pentru o suma de depaseste cu putin 3000 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram