Hotaincorporabila ro alegerea celui mai bun produs de pe piata

18 mai 2017
Autor:
WEBDESK

Hota de bucatarie este un element destul de important, care nu trebuie sa lipseasca din locuintele romanilor. Ea are rolul de a mentine aerul proaspat si de a pastra un echilibru perfect in bucataria fiecaruia dintre noi. Alegerea ei este influentata de o serie de aspecte esentiale, care dicteaza felul in care fiecare se raporteaza la nevoile si dorintele lui.

Criterii de selectie

Sensul de circulatie a aerului – din acest punct de vedere, putem clasifica hotele in doua categorii: cele cu aerisire si cele fara. In cea de-a doua situatie, filtrul retine o parte din mirosuri, pe care o disperseaza ulterior in incapere. Din acest punct de vedere, cele cu aerisire exterioara sunt mult mai eficiente, mai ales pe timp de vara, atunci cand soliciti eliminarea aerului cald, dar si pe cea a aburilor, care incarca atmosfera din incapere.

Dimensiune – in functie de dimensiunea bucatariei, se va alege si produsul. Performanta de ventilare este data de numarul de rotatii ale filtrului de aer exercitat intr-o ora. In cazul in care hota nu are o calitate remarcabila, nu va reusi sa elimine mirosul din bucatarie sau va reusi, dar va functiona la o capacitate atat de mare incat isi va diminua durata de viata si isi va creste zgomotul pe care il produce in timpul utilizarii. In aceasta categorie intra si latimea produsului, pentru ca aceasta trebuie sa fie mai mare decat cea a plitei. De ce? Pentru ca aerul cald se disperseaza pe masura ce se ridica, astfel ca cea mai buna hota incorporabila va reusi sa surprinda aceasta dispersie si sa elimine mirosul.

Material – asa cum se intampla cu toate aparatele electrocasnice incorporabile, si in cazul hotei, materialul este foarte important, atat din punct de vedere al rezistentei, cat si din punct de vedere al aspectului. Astfel, utilizatorul poate opta pentru hote din inox, hote dotate cu elemente de sticla sau pentru variante realizate din aluminiu, care insa produc ceva mai mult zgomot decat ar trebui.

Nivelul de zgomot – nu se poate sa nu reprezinte unul dintre principalele criterii de selectie atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei hote incorporabile bune. Nivelul de zgomot trebuie sa fie scazut, astfel incat sa nu influenteze procesele care se petrec in interiorul incaperii. De aceea, este ideal sa alegem un model cu o absorbtie mai mare, care sa elimine mirosurile foarte repede. Insa, daca optam pentru variante cu doua motoare, trebuie sa tinem cont de faptul ca, automat, sunt si mai zgomotoase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram